Foci Tippek: LEICESTER – ARSENAL, Premier League 35. forduló, szerdán 20:45 órától

Leicester – Arsenal. Az “Ágyúsok” 22 mérkőzés óta veretlenek a “rókákkal” szemben


Szerdán 20:45 órától láthatjuk a Leicester – Arsenal elmaradt párbajt a Premier League 35. fordulójának keretén belül.

     
Leicester-nek sok játékosát nélkülőznie kell, Amartey, Chillwell, Huth, James, Ndidi és Simpson sérülés miatt nem fognak játszani, Dragovic, Okazaki és Schmeichel játéka pedig bizonytalan. A “Rókák” teljesítménye nem a legjobb, az utolsó öt hivatalos mérkőzésen egyetlen pontot szereztek a Southampton elleni 0-0 során, ami miatt elég nagy nyomás nehezedik rájuk. Az előző fordulóban Leicester szintén hazai pályán szerepelt, akkor 0-2-re veszített a West Ham-al szemben, így lecsúszott a 9. helyre 44 ponttal, és semi esélye sincs európai kupában szerepelni.

Leicester: Hamer – Dragovic; Morgan; Maguire; Fuchs – Albrighton; Choudhury; Iborra; Mahrez – Silva; Vardy

Arsenal remek mérkőzést zárt az előző fordulóban, 5-0-ra nyerte a Burnley elleni derbit, ezáltal bebiztosította magát az Európa Ligába. A siker azért is volt igazán nagyszerű, mivel Arsene Wenger számára ez volt az utolsó meccse az “Emirates Stadium”-on az “Ágyusok” edzőjeként. Arsenal jelenleg a 6. helyen áll 60 ponttal, egyáltalán nem produkált egy sikeres szezont, és a vendégcsapat szerep sem kedvezett neki. Ozil és csapata December 28.-a óta nem nyertek idegenben a Premier League-ben. Hét kiszállás során az Arsenal egyetlen pontot szerzett, azt is négy hónappal ezelőtt a West Brom-al való 1-1 során.

Arsenal: Cech – Bellerin; Mustafi; Mavropanos; Monreal – Iwobi; Xhaka; Ramsey – Mkhitaryan; Lacazette; Aubayemang

Leicester – Arsenal Tippek:

  mindkét csapat gólt szerezSzorzó 1.48  –  Fogadás Megtétele  
   több mint 3.5 gól –                   Szorzó 2.43  –  Fogadás Megtétele  

A Leicester nagy gondba van, 22 egymás elleni találkozó óta nem tudta legyőzni az Arsenal-t, és ha a teljesítményük továbbra is ilyen gyenge marad, nagy eséllyel folyatódik ez a negatív mérleg. Ennek ellenére, Jamir Vardy öt gólt szerzett az Arsenal ellen, és tekintve a könnyen áttörhető védekezést, egy gólokban gazdka meccsre számítok, ahol mindkét csapat legalább egyszer betalál majd az ellenfél kapujába.

Tags: casinibet, tippmix tuti, tippek tippmix, tuti tippek,Tippmix, szerencsejáték tippmix, szerencsejáték tippmix, online szerencsejáték, strategiak, Sportfogadás, sportfoado bonuszok, online szerencsejáték,Online sportfogadás, online sportfogadasi bonuszok, legnagyobb sportfogadasi bonuszok legnagyobb, sportfogadasi bonuszok, legjobb sportfogadasi bonusz legjobb sportfogadasi bonusz, Bónusz, bónuszok, bónuszt kapini, fibonacci sorozat, foci, foci tippek, fogadás, fogadási, fogadóirodák, legjobbjának legjobbján,  Leicester , Arsenal .

Powered by Live Score & Live Score App