Foci Tippek Leganés - Sevilla - 2020. június 30. 21:00

Foci Tippek Leganés – Sevilla – 2020. június 30. 21:00. Megbízható tippmix tippek, ingyen tippek, napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb. A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legj. Exkluzív üdvözlő csomagodat!

Foci Tippek Leganés - Sevilla - 2020. június 30. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben hétszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya 8:8, azaz a két csapat a múltban kiegyenlített teljesítményt nyújtott egymás ellen.
Ebből a csapatok háromszor játszottak a Leganés stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Leganés csapatának kedvez (4:3).


Az elmúlt fél évben a Leganés egyszer sem nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Sevilla egyszer sem nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Sevilla az utóbbi mérkőzéseit.
Ha az elmúlt egy évben, a Spanyol Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Leganés 1 győzelmet, 3 döntetlent és 2 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Sevilla pedig idegenben egyszer nyert, háromszor játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Ez kb. egyforma teljesítmény.

Az elmúlt egy évben a Leganés olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Real Sociedad. A Sevilla pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Getafe. A Sevilla erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.
Az elmúlt egy évben a Leganés olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Getafe vagy a Valladolid. A Sevilla gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Sandhausen, a Mirandés. A Leganés csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Foci Tippek

FELETT 1,5 – SZORZÓ 1.47

BÓNUSZ & FREEBET

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése. A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is. Mai meccsek- A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.

Online Fogadóirodák Listája 2020 Online Fogadóirodák Listája 2020 

Sportfogadó oldalak az https://ingyentippek.com/ weboldalon naponta megtudod a legfontosabb információkat a sport világából, legjobb ajánlatokat, úgy a foci világából, mint más sportágakbol tenisz, kosárlabda, kézilabda stb.  A már jól ismert szlogen “online mindig egyszerűbb” tökéletesen érvényes a sportfogadás esetén is, mivel az internetes fogadás rengeteg előnnyel jön. Otthonod kényelmében játszhatsz, vagy akár ha úton vagy, mivel az online irodák minden készülékről könnyen elérhetők, úgy speciális aplikaciokrol, mint egyszerűen a böngészőből is.

100% ÜDVÖZLÖ BÓNUSZ 15000 HUF-ig

100% ÜDVÖZLÖ BÓNUSZ 15000 HUF-ig