Foci Tippek Lecce - Parma - 2020. augusztus 2. 20:45

Foci Tippek Lecce – Parma – 2020. augusztus 2. 20:45. Megbízható tippmix tippek, ingyen tippek, napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb. A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legj. Exkluzív üdvözlő csomagodat!

Foci Tippek Lecce - Parma - 2020. augusztus 2. 20:45

A két csapat az elmúlt 3 évben egyszer találkozott. A lejátszott mérkőzés gólaránya a Parma csapatának kedvez (2:0).
Az elmúlt fél évben a Lecce kétszer nyert hazai pályán és háromszor kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Parma kétszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Ez kb. egyforma teljesítmény.

Ha az elmúlt egy évben, a Serie A mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Lecce 3 győzelmet és 4 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Parma pedig idegenben háromszor nyert, egyszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Ez alapján a Parma szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben a Lecce olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Lazio, a Brescia vagy a SPAL. A Parma pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Sassuolo, a Brescia vagy a Genoa. A Parma erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.
Az elmúlt egy évben a Lecce olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Sampdoria, az Atalanta vagy a Fiorentina. A Parma gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Hellas Verona, az AC Milan vagy az AS Roma. A Lecce csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Foci Tippek

Mindkét csapat gólt szerez – SZORZÓ 1.44

BÓNUSZ & FREEBET

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése. A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is. Mai meccsek- A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.

Online Fogadóirodák Listája 2020 Online Fogadóirodák Listája 2020 

Sportfogadó oldalak az https://ingyentippek.com/ weboldalon naponta megtudod a legfontosabb információkat a sport világából, legjobb ajánlatokat, úgy a foci világából, mint más sportágakbol tenisz, kosárlabda, kézilabda stb.  A már jól ismert szlogen “online mindig egyszerűbb” tökéletesen érvényes a sportfogadás esetén is, mivel az internetes fogadás rengeteg előnnyel jön. Otthonod kényelmében játszhatsz, vagy akár ha úton vagy, mivel az online irodák minden készülékről könnyen elérhetők, úgy speciális aplikaciokrol, mint egyszerűen a böngészőből is.