Foci Tippek Lecce - Fiorentina - 2020. július 15. 21:45

Foci Tippek Lecce – Fiorentina – 2020. július 15. 21:45. Megbízható tippmix tippek, ingyen tippek, napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb. A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legj. Exkluzív üdvözlő csomagodat!

Foci Tippek Lecce - Fiorentina - 2020. július 15. 21:45

A két csapat az elmúlt 3 évben egyszer találkozott. A lejátszott mérkőzés gólaránya a Lecce csapatának kedvez (1:0).


Az elmúlt fél évben a Lecce egyszer nyert hazai pályán és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Fiorentina egyszer nyert idegenben és egyszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Fiorentina az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, a Serie A mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Lecce 3 győzelmet, 1 döntetlent és 3 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Fiorentina pedig idegenben háromszor nyert, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Ez alapján a Fiorentina szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben a Lecce olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Lazio, a Torino vagy a SPAL. A Fiorentina pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Napoli, a Sampdoria vagy a Parma. A Fiorentina erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Lecce olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Sampdoria, az Atalanta vagy az AC Milan. A Fiorentina gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Lazio, az Inter vagy a Juventus. A Fiorentina csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Foci Tippek

FELETT 2,5 – SZORZÓ 1.62

BÓNUSZ & FREEBET

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése. A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is. Mai meccsek- A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.

Online Fogadóirodák Listája 2020 Online Fogadóirodák Listája 2020 

Sportfogadó oldalak az https://ingyentippek.com/ weboldalon naponta megtudod a legfontosabb információkat a sport világából, legjobb ajánlatokat, úgy a foci világából, mint más sportágakbol tenisz, kosárlabda, kézilabda stb.  A már jól ismert szlogen “online mindig egyszerűbb” tökéletesen érvényes a sportfogadás esetén is, mivel az internetes fogadás rengeteg előnnyel jön. Otthonod kényelmében játszhatsz, vagy akár ha úton vagy, mivel az online irodák minden készülékről könnyen elérhetők, úgy speciális aplikaciokrol, mint egyszerűen a böngészőből is.

100% ÜDVÖZLÖ BÓNUSZ 50000 HUF-ig

100% ÜDVÖZLÖ BÓNUSZ 50000 HUF-ig