Foci Tippek: KOLN – SCHALKE, Bundesliga április 22.-én 18:00 órától

KOLN UTOLSÓ MECCSEIT JÁTSZA A NÉMET ELSŐOSZTÁLYBAN


Vasárnap, április 22.-én 18:00 órától a “RheinEnergieStadion” ad otthont az FC Koln – Schalke mérkőzésnek, a Bundesliga 31. fordulójának keretén belül.


Koln az utolsó meccseit játsza a Bundesligában, jövőtől a Zweite-ban fog szerepelni, ahol összeszedheti magát és esetleg újult erővel térhet majd vissza. Az utolsó tíz év leggyengébb idényét produkálták, most is az utolsó helyen állnak 21 ponttal, 9 pontra az első playoff helytől. Az előző fordulóban Koln Berlinben játszott a Hertha ellen, ahol újabb vereséget szenvedett (1-2), így az utolsó hat meccsén egyetlen győzelmet sikerült jegyeznie, saját pályán 2-0-ra verte a Leverkusen-t.

Koln: Horn – Sörensen, Mere, Heintz, Hector – Clemens, Koziello, Özcan, Bittencourt – Pizarro, Osako

Schalke még mindig harcol a BL-be vezető helyekért, ez maradt az egyetlen céljuk, miután meglepő módon kiestek a Német Kupából a hét közepén. Annak ellenére, hogy Gelsenkirchen-ben játszodtak gólt kaptak az utolsó negyedórában és utána már nem tudtak nyerni. Jelenleg a második helyen állnak 55 ponttal, egy pont előnyük van a Dortmund-al szemben, aki harmadik és akit az előző fordulóban 2-0-ra legyőztek. Egy győzelem esetén eltudnának kicsit húzni, mivel a Schalke egy meccsel kevesebbet játszott.

Schalke: Fährmann – Stambouli, Naldo, Kehrer – Caligiuri, Goretzka, Meyer, Oczipka – Konoplyanka, Burgstaller, Di Santo

Meggyőződésem, hogy a házigazdák nem fogják könnyen beadni derekukat annak ellenére, hogy utolsó helyen állnak, de ettől függetlenül a vendégek határozott győzelmére számítok, és legalább két gólt fognak szerezni.

Koln – Schalke tipp: a vendégek megnyernek egy félidőt Szorzó 1.48 az UNIBET-en
Koln – Schalke nagy szorzós tipp: a vendégek nyernekSzorzó 1.95 az UNIBET-en

Powered by Live Score & Live Score App