Foci Tippek: KF SHKENDIJA – FC SAZBURG, Bajnokok Ligája, Selejtező, Nemzetközi Klubcsapatok – 2018.08.14

Tippek – KF Shkendija – FC Salzburg – Bajnokok Ligája – 2018.08.14

Macedónia Bajnoka, az KF Shkendija a Salzburg látogatását fogadja a BL selejtezők 3. körének visszavágóján. Az osztrákok kitűnő helyzetben vannak, az odavágón 3-0-ra verték a macedónokat.

Shkendija   

KF Shkendija  Tetovo – FC Salzburg

Annak ellenére, hogy a Shkendija már az első selejzető körben részt vett, sikerült a 3. körig eljutniuk és bebiztosítaniuk maguknak egy helyet az Európa Liga play-off selejtezőibe. Első körben 5-0-ra verték a TNS csapatát, mindezek ellenére gondjuk volt a visszavágón ahol a welszi csapat 0-4-re verte őket.
Qatip Osmani csapata tanult az esetből és meglepő győzelmet aratva, 2-1-es összesítettel legyőzte a Sheriff Tiraspol csapatát. Most úgy tűnik, hogy a macedónok útja a végéhez ér, mivel az odavágón kemény vereséget szenvedtek a Salzburg-tól.

 Salzburg nagyon jól mutat az idény elején, zsinórban már 11 győzelmet jegyzett, beleértve a felkészülési meccseket is.
Az osztrákok a bajnokságot 3 győzelemmel kezdték, ez idő alatt egyetlen gólt kaptak. A BL selejtezőkhöz csak a 3. körben csatlakoztak, és esélyt sem adva ellenfelüknek, legyőzték őket 3-0-ra az odavágón.
Legjobb formában levő játékosuk Munas Dabbour, aki az új idényben már 4 gólt szerzett.
Salzburg a selejtező időszakból az egyik nagy favorit a Bajnokok Ligája csoportjaiba való jutást illetően.
Egymás elleni találkozók
Az egyetlen egymás elleni találkozó az odavágó volt, ahol az osztrákok nyertek 3-0-ra.

KF Shkendija – FC Salzburg szorzók

Tipp KF Shkendija – FC Salzburg

Salzburg nagy favorit ma este és minden képessége megvan győztesen hazatérni a találkozó végén. A két csapat közti különbség egyértelmű, az osztrákok gond nélkül kellene győzzenek.
Ezenkívül, Salzburg nagyon termékenyen indította az idényt, most is egy jó támadásra számítok részükről. Minimum 2 gól szerzése esetén a Betano 1.57-es szorzót ajánl, ami szerintem egy remek tipp!
  Tipp: FC Salzburg több mint 1.5 gólt szerezszorzó 1.57 a Campo Bet