Foci Tippek: KARPATY LVIV – SHAKHTAR DONETSK – Ukrajna Premier League – 2018.09.28

Tippek – Karpaty – Sahtior – UkrajnaPremier League – 2018.09.28

Az ukrán első osztály 10. fordulója péntek este 18:00 órától kezdődik ahol Karpaty Lviv fogadja az en-titre bajnokot, a Sahtior Donetsk-et.

   

 Karpaty Lviv –   Sahtior Donetsk
A pénzügyi és az intenzív átigazolások ellenére, a házigazdák nem számíthatnak egy play-off helyre az ukrán Premier League-ben. Elég szerényen indították az idényt, az eddigi 9 forduló során csak 2 győzelmet jegyeztek. Annak ellenére, hogy a Karpaty Lviv a 2. helyen áll ami az idegen játékosok számát illeti a cspatanál (10), a gólkirány Maryan Shved, egy fiatal, 21 éves játékos, aki már 4 gólt szerzett és egyben Ukrajna U21 egyik alapjátékosa is.

     

A másik oldalon, a Sahtior az eddigi 9 forduló során 8 győzelmet jegyzett, és 4 pont előnye vab a 2 helyezetthez, a Dynamo Kievhez képest. Paulo Fonseca gárdája zsinórban 6 alkalommal győzőtt a bajnokságban és 2-2-re leikszelt a Bajnokok Ligája első csoportmérkőzésében a Hoffenheim-al.
Úgy a támadásban, mint a védekezésben kiválóan játszanak. Az utolsó 5 meccs során 4 alkalommal egy gólt sem kaptak, míg az utolsó 6 fordulóban minden alkalommal minimum 2 gólt rúgtak.
A Sahtior az utolsó 6 egymás ellenit mind megnyerte, és az utolsó 15 alkalommal minimum 2 gólt szerzett meccsenként a Karpaty Lviv ellen.


Szorzók Karpaty Lviv – Sahtior Donetsk

Tippek Karpaty Lviv – Sahtior Donetsk
A Sahtior minimum 2 gólt szerzett meccsenként a Karpaty Lviv ellen az utóbbi időkben. Ezenkívül az eddig mutatott kiváló teljesítménynek köszönhetően most is favorit a győzelemre.
A másik oldalon, a Karpaty Lviv nehéz időszakot él meg, a pozitív eredmények váratnak magukra, így nagyon nehéz idény áll előttük.
A formabeli különbség, a játékosok értéke és minden egyéb tényező a Sahtiort részesíti előnyben. Következésképpen, úgy gondolom, a vendégcsapat győzni fog, és ő lesz az első csapat aki ezen a pályán 2 gólt szerez.
Tipp Karpaty Lviv – Sahtior Donetsk
  Tipp: a Sahtior több mint 1,5 gólt szerez a meccsen @ Szorzó  1.40 a CASINIA BET

 

Powered by Live Score & Live Score App