Foci Tippek: KARABUKSPOR – FENERBAHCE, Super Ligg 33, a mérkőzés 19:00 órától

Karabukspor – Fenerbahce: Jó alkalom a “kanárik” számára javítani a gólarányon


Hétfőn a Karabukspor fogadja a Fenerbahce látogatását a Super Ligg 33. fordulójának keretén belül. A mérkőzés 19:00 órától kezdődik a “Dr. Necmettin Syhoglu Stadium”-ban.

  
Karabukspor minden erejével azon volt, hogy befejezhezze az idényt, mivel a csapat helyzete már a visszavágók elején bonyolódott, amikor a teljes pénzügyi támogatást visszavonták tólük, s így sok amatőr ligához méltó játékoshoz kellett fordulniuk. A tény, hogy már egy ideje kiesett az első osztályból a történteknek tudható be, eddig összesen 12 pontot szerzett, viszont rengeteg gólt kapott, 56-al többet mint amennyit szerzett. Mi több, Karabukspor zsinórban 12 vereséget jegyzett. A bajnoki címért harcoló csapatokkal való találkozások során minden alkalommal legalább öt gólos különbségre veszített.

Karabukspor: Rybka – Aslantas; Kravchenko; Sanuc; Dogan – Akin; Skulason – Ozdemir; Bliznichenko; Ibanez – Keles

Fenerbahce reménykedik, hogy javíthat a gólarányán, erre pedig tökéletes a mai ellenfél, tekintve, hogy az előző fordulóban egy fontos mérkőzést elveszített. Aykut Kocaman gárdája elmúlasztott egy trófeát, a “kanárik” kikaptak a Török Kupában 2-3-ra az Akhisar Belediye csapatától, sokan pedig megkérdőjelezték őket, hogy talán szándékosan tették. Nekik már biztosítva van a helyük az európai kupában, mivel a Super Lig-ben a 4. helyen állnak 66 ponttal, 6 pontra lemaradva az éllovas Galata-tól és egy meccsel kevesebbet is játszodtak. Egy győzelem során újra a második helyen lennének, az utolsó fordulók teljesítménylt tekintve pedig nem hinném hogy egy pontot is veszítenének.

Fenerbahce: Demirel – Ozbayrakli; Skrtel; Neustadter; Kaldirim – Topal; Souza – Potuk; Giuliano; Chahechouhe – Soldado

FOGADJ MOST                   OLVASD EL A KIÉRTÉKELÉST

CASINIA BET                                   CASINIA BET

Karabukspor a Super Lig csapatok kedvenc ellenfele, mivel mindenkinek dob egyet a morálján, tekintve a gyenge teljesítményét mely az egész visszvágón elkísérte. Fenerbahce-nak még annál jobb, így esélye adódik javítani a gólarányán. A jelenlegi helyzetet tekintve, úgy gondolom a vendégcsapat lazán nyer, ez a tökéletes alkalom Giuliano&Co. számára bejutni a gólszerzők toplistájába.

Karabukspor – Fenerbahce tippek

 több mint 3,5 gólszorzó 1.67 
 több mint 4,5 gólszorzó 2.17 

Tags: casinia bet, tippmix tuti, tippek tippmix, tuti tippek,Tippmix, szerencsejáték tippmix, szerencsejáték tippmix, online szerencsejáték, strategiak, Sportfogadás, sportfoado bonuszok, online szerencsejáték,Online sportfogadás, online sportfogadasi bonuszok, legnagyobb sportfogadasi bonuszok legnagyobb, sportfogadasi bonuszok, legjobb sportfogadasi bonusz legjobb sportfogadasi bonusz, Bónusz, bónuszok, bónuszt kapini, fibonacci sorozat, foci, foci tippek, fogadás, fogadási, fogadóirodák, legjobbjának legjobbján, Karabukspor, Fenerbahce .

Powered by Live Score & Live Score App