Foci Tippek: JUVENTUS – SASSUOLO. Cristiano Ronaldo saját pályán szerezheti meg első gólját a Juventus pólójában

Juventus – Sassuolo. Cristiano Ronaldo saját pályán szerezheti meg első gólját a Juventus pólójában.

Egy másik várva várt meccs az olasz bajnokságban a Juventus Torino – Sassuolo találkzó,melynek az Allianz Stadium ad otthont 15:00 órától. A Serie A bajnokának egy újabb meccse lesz a BL idény előtt, és minden bizonnyal tisztában van vele, hogy egy olyan ellenféllel lesz dolga, aki kellemes meglepetést okozott a bajnokság kezdetén, és akár veszélyes is lehet a mai találkozón.

  

 Juventus reméli, hogy egy újabb kiváló idényt fog produkálni, melynek végén újból a magasba emelheti a bajnoki kupát. Ehhez viszont folyamatosan pozitív eredményeket kell jegyeznie, és meccsről meccsre javítania a játékán. Allegri játékosai megnyerték mindhárom eddigi párbajt, legyőzték Chievo-t 3-2-re, Lazio-t 2-0-ra és az utolsó fordulóban Parma-t 1-2-re. Cristiano Ronaldo eddig még egy gólt sem szerzett, de ma újból esélye lesz megtörni a jeget.

 Sassuolo azzal a gondolattal jön az Allianz Stadium-ra, hogy egy pozitív eredményt jegyezzen Olaszország bajnokával szemben, de tisztában van az ellenfél megkérdőjelezhetetlen erejével és értékével. De Zerbi gárdája kiválóan indította a Serie A idényt, 9 maximális pontból 7-et sikerült összegyűjteniük, ez messzemenően a legjobb idénykezdés Di francesco volt csapata számára. Sassuolo legyőzte az Inter-t (1-0) au első fordulóban, majd leikszelt a Cagliari-val (2-2). Az előző fordulóban pedig egy egészen hihetetlen dolog történt az olasz foci történelmében, egy meccs alatt 8 gól született. 5-3 lett az eredmény a Sassuolo számára, akik rendkívül jó morállal érkeznek a bajnok otthonába.
A fogadóirodák szerint Juventus a favorit, de mindig van egy bizonytalanság, főleg ha az ellenfél nagyon jó formában van. Úgy gondolom, hogy a Sassuolo-nak lesz ereje legalább egyszer betalálni a torinóiak kapujába, és minden bizonnyal láthatunk majd legalább 4 gólt összesen, mivel mindkét csapat védekezése elég ingatag, de támadásuk eddig rendkívüli.

Tippek Juventus – Sassuolo

   Tipp: Cristiano Ronaldo minimum egy gólt szerezSzorzó 1.55  a UNIBET   -en

  Tipp: Több mint 3,5 gólSzorzó 2.30  a UNIBET  -en

Powered by Live Score & Live Score App