Foci Tippek Juventus - AS Roma - 2020. augusztus 1. 20:45

Foci Tippek Juventus – AS Roma – 2020. augusztus 1. 20:45. Megbízható tippmix tippek, ingyen tippek, napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb. A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legj. Exkluzív üdvözlő csomagodat!

Foci Tippek Juventus - AS Roma - 2020. augusztus 1. 20:45

A két csapat az elmúlt 3 évben hatszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Juventus csapatának kedvez (7:4).

Ebből a csapatok háromszor játszottak a Juventus stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Juventus csapatának kedvez (5:1).

Az elmúlt fél évben a Juventus négyszer nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint az AS Roma háromszor nyert idegenben és kétszer kapott ki. A statisztika alapján a Juventus sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Serie A mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Juventus 7 győzelmet és 1 döntetlent könyvelhetett el. A vendég csapat, az AS Roma pedig idegenben négyszer nyert és háromszor kapott ki. Tehát a Juventus jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Juventus olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. az Inter, a Lazio vagy a Torino. Az AS Roma pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Torino, a Brescia vagy a Cagliari. A Juventus erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Foci Tippek

FELETT 2,5 – SZORZÓ 1.45

BÓNUSZ & FREEBET

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése. A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is. Mai meccsek- A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.

Online Fogadóirodák Listája 2020 Online Fogadóirodák Listája 2020 

Sportfogadó oldalak az https://ingyentippek.com/ weboldalon naponta megtudod a legfontosabb információkat a sport világából, legjobb ajánlatokat, úgy a foci világából, mint más sportágakbol tenisz, kosárlabda, kézilabda stb.  A már jól ismert szlogen “online mindig egyszerűbb” tökéletesen érvényes a sportfogadás esetén is, mivel az internetes fogadás rengeteg előnnyel jön. Otthonod kényelmében játszhatsz, vagy akár ha úton vagy, mivel az online irodák minden készülékről könnyen elérhetők, úgy speciális aplikaciokrol, mint egyszerűen a böngészőből is.