Foci Tippek: JIHLAVA – SPARTA PRAGA, Péntek délután 17:30 órától

14.10.2016 Praha / CR/sport/ fotbal/AC Sparta Praha x FC Vysocina Jihlava a.s.3:0 foto CPA

Jihlava – Sparta Praga. A vendégcsapat győzelmére számítunk


Péntek délután 17:30 órától a Sparta Praga a “Stadion v Jiráskove ulici”-ra látogat ahol a Jihlava fogja fogadni, és ahol a vendégcsapat győzelmére számítunk.

    
Jihlava, annak ellenére, hogy házigazdaként játszik, és a hazai pálya is mellette szól, nem meglepő módon nem favorit a fogadóirodák szerint, hisz egy erősebb és tapasztaltabb ellenféllel lesz dolga. A házigazdák nem nyűgőztek le ebben az idényben, a tabella alsó felében helyezkednek el, pontosabban a 11. helyen, csak 3 pont válassza el a 15. helytől, ami már a másodosztályba vezet. Martin Svedík gárdája eddig 29 pontot szerzett az eddigi 27 forduló során, 8 győzelmet, 5 döntetlent és 14 vereséget jegyzett, összesen 30 gólt szerzett és 15-el többet kapott. Jihlava a bajnokság utolsó 5 fordulójában veretlen volt, ezek közül 4 alkalommal leikszelt és csak egy győzelmet jegyzett, a Slovan Liberec ellen.

Sparta Praga a másik oldalon, kétségkívül az erősebb csapat, ezért a fogadóirodák szerint favorit is, tény minden erőforrása megvan a győzelemre, annak ellenére, hogy idegenben játszik. A ma esti találkozó vendégei jelenleg a bajnokság ötödik helyén állnak, ez az utolsó mely az Európa Ligába vezet, céljuka harmadik helyre kerülni, s ezáltal a csoportokba jutni. Pavel Hapal gárdája az eddigi fordulók során 12 győzelmet, 10 döntetlent és 5 vereséget jegyzett, összesen 41 gólt szerzett és 25-öt kapott. Sparta Praga-nak gondjai vannak a kiszállások során, az utolsó hét idegenbeli mérkőzősen nem győztek, két alkalommal kikaptak és ötször leikszeltek.

Sparta Praga-nak nem erőssége idegenben játszani, ez tény, de ez alkalommal arra számítunk, hogy hazaviszik a 3 pontot, tekintve, hogy ők az értékesebb csapat, és ezenkívül nagyon motivált is bejutni az Európa Ligába.

Jihlava – Sparta Praga tippek

 A vendégek nyernekszorzó 1.75  

  több mint 3,5 gól Szorzó 3.05   

       FOGADJ MOST                                                                                   OLVASD EL AZ  BESZÁMOLÓT

        UNIBET BESZÁMOLÓT                                                                                    AZ UNIBET-EN

 

Tags: unibet, tippmix tuti, tippek tippmix, tuti tippek,Tippmix, szerencsejáték tippmix, szerencsejáték tippmix, online szerencsejáték, strategiak, Sportfogadás, sportfoado bonuszok, online szerencsejáték,Online sportfogadás, online sportfogadasi bonuszok, legnagyobb sportfogadasi bonuszok legnagyobb, sportfogadasi bonuszok, legjobb sportfogadasi bonusz legjobb sportfogadasi bonusz, Bónusz, bónuszok, bónuszt kapini, fibonacci sorozat, foci, foci tippek, fogadás, fogadási, fogadóirodák, legjobbjának legjobbján, Jihlava, Sparta Praga.

Powered by Live Score & Live Score App