Foci tippek: JAPÁN – TRINIDÁD és Tobago, nemzetközi barátságos – 2019.06.05

Foci tippek – Japán – Trinidád és Tobago – nemzetközi barátságos – 2019.06.05

A Copa America egyik meghívott válogatottja, Japán, barátságos mérkőzésen találkozik Trinidád és Tobago válogatottjával. A mérkőzést az Aichi-i Toyota stadionban rendezik 12:25-től.

1. Szorzók Japán – Trinidád és Tobago

Kevesebb, mint 2.5 találat – szorzó 2.00.
Mindkét csapat gólt szerez – NEM – szorzó 1.41.
Trinidád és Tobago kevesebb, mint 0.5 gól – szorzó 1.45.

2. Statisztikák, amelyeket a tippelés előtt figyelembe kell venni

2.1 Japán

Az egyike a 2 csapatnak, amelyeket idén meghívtak a Copa America-ra. A FIFA ranglista 26. helyén áll, idén az Azsia Kupa döntőse volt, amelyet elveszített Qatar-al szemben, 3-1-re. Idén 2 barátságost játszott, Kolumbiától kikapott 1-0-ra, míg Bolíviát legyőzte ugyanezzel az eredménnyel.
A Gröningen hátvédje, Ko Itakura, valamint a Hamburg szélsője, Tatsuya Ito, készen állnak a bemutatkozásra a válogatottban.

2.2 Trinidád és Tobago

A FIFA ranglista 93. helyén áll. Bejutott a CONCACAF-ra, ahol az USA, Panama és Guyana lesznek ellenfelei a csoportban. Előző 5 mérkőzésén (mindenik barátságos volt) csak egy győzelmet szerzett az Egyesült Arab Emírségek ellen 2-0-ra. A másik 4 mérkőzését elveszítette, mindeniket 1-0-ra (Panama, Thaiföld, Irán és Wales voltak az ellenfelei).

3. Utolsó információk a Japán – Trinidád és Tobago meccs előtt

3.1 Japán
A Copa America-ra felállított keret a tapasztalt és a fiatal játékosok keveréke, olyan tehetségekkel, akik a jövőben Tokyo-ban megrendezendő Olimpián képviselhetik Japánt. A japán fotbal új szenzációja, a Barcelona U19-es csapatának tagja, a mindössze 17 esztendős Takefusa Kubo, akit a japán Messi-nek becéznek máris, tagja lesz a Copa America-ra utazó keretnek. Shinji Kagawa nem utazik Amerikába és a 2 felkészülő mérkőzésen sem lesz ott.
3.2 Trinidád és Tobago
Dennis Lawrence szövetségi kapitány csak 19 játékost hívott be erre a találkozóra. A középpályás Khaleem Hyland vezeti a játékosok sorát, őt követik az Észak-Amerika-i bajnokságokban játszó Duane Muckette, Kevan George, Mekeil Williams, Nathan Lewis, Alvin Jones, Leston Paul és Neveal Hackshaw.
A Seattle Sounders játékosa, Joevin Jones nem tudott a csapattal utazni, mert az iratai nem voltak rendben, hasonló helyzetben van a hátvéd Aubrey David is.

4. Információk az utolsó egymás elleni mérkőzésekről

A 2 válogatott csak egyszer találkozott eddig, egy 2006-os barátságos mérkőzésen, amelyet Japán nyert meg 2-0-ra.

5. Statisztikákon alapuló tippek Japán – Trinidád és Tobago

Trinidád és Tobago előző 5 mérkőzése legtöbb 2 góllal zárult. 2.00 a szorzója, hogy kevesebb gól születik most, mint 2.5. Fogadj most!
A szigetország ezen 5 mérkőzéséből 4-et rúgott gól nélkül veszített el. 1.57 a szorzója, hogy Japán 0-ra nyer. Fogadj most!
Japán előző 5 meccséből 4-en csak az egyik válogatott rúgott gólt. 1.41 a szorzója, hogy mindkét csapat NEM rúg gólt. Fogadj most!

6. Az IngyenTippek.com által ajánlott tippek a Japán – Trinidád és Tobago mérkőzésre

6.1 Japán – Trinidád és Tobago tipp érvelés
A japánok kapott gól nélküli győzelmére fogadok és azt hiszem, kevés találatot jegyeznek majd a találkozón, hiszen a japán válogatottat épp most építik újra és inkább az a céljuk, hogy az Olimpiára legyen ütőképes csapatuk. Japán könnyed győzelmére számítok, mert egy jóval gyengébb válogatott lesz ellenfele, amelyik nem számíthat 2 alapjátékosára sem, akiknek nem voltak rendben az irataik az utazáshoz. Japán az utolsó 5 hazai pályán játszott barátságos meccséből 3-at megnyert, az utolsó 2-t 0-ra Kirgizisztán és Bolívia ellen.
6.2 Japán – Trinidád és Tobago – tipp
Gólok száma – felett 2.5 @ szorzó 1.76; Fogadj most!

7. Bónuszok és kedvezmények Japán – Trinidád és Tobago

Katt IDE és tedd meg az Unibet tippet egy 20.000 forint értékű bónusszal!