Foci Tippek: JABLONEC – VIKTORIA PLZEN, Csehország 1. Liga, 2018.09.24

Tippek – Jablonec – Plzen –Csehország 1. Liga – 2018.09.24

A cseh első osztály 9. fordulója hétfő 18:00 orától este ér véget, a Jablonec Viktoria és Plzen találkozása után, akik visszatérnek európai kalandjukból, hogy a jabloneci Stadion Strelnice-n csapjanak össze.

   

Jablonec – Viktoria Plzen

 A Jablonec az idény első két mérkőzését elveszítette, utána úgy tűnt, összeszedték magukat és a következő 4 fordulóban sikerült 10 pontot szerezniük. Ezek ellenére, Petr Rada gárdája újra elkezdett lefele menni a lejtőn, és újabb két vereség következett a bajnokságban, anélkül, hogy egy gólt is szereztek volna, majd az Európa Liga csoportmérkőzései során kaptak ki a Rennes otthonéban. Következésképpen, a Jablonec jelenleg a 10. helyen áll a bajnokságban, és a 8 forduló során összesen 10 pontot szereztek.

     

 

 A másik oldalon, a Viktoria Plzen több mint kétszer annyi pontra tett szert mint a Jablonec. Pavel Vrba gárdája az eddigi 8 forduló során 21 pontot szerzett, illetve 7 győzelmet jegyzett. A Bajnokok Ligájában is egy hajszál választotta el őket egy győzelemtől, de végül 2-2-re leikszeltek a TSKA Moskow-al, aki az utolsó percekben egyenlített ki. Ha leszámítjuk a Slavia Prága ellen elszenvedett csúnya vereségüket, elmondhatjuk, hogy a Plzen játéka nagyon jó volt az új idény kezdete óta. Céljuk, megőrizni a bajnoki címet, egy győzelem hétfő este pedig segítene nekik visszakerülni az 1. Liga első helyére.
Az utóbbi évek egymás elleni találkozóit a Viktoria Plzen uralta, 10 meccsből 7-et megnyertek.

Szorzók Jablonec – Viktoria Plzen

Tippek Jablonec – Viktoria Plzen
A Jablonec utolsó meccse múlt csütörtökön volt az EL-ben, így csak két nap állt rendelkezésükre, hogy felkészüljenek a hétfői találkozóra. Ezt figyelembe véve, illetve a két csapat jelenlegi formáját, úgy gondolom a Plzen veretlen marad a találkozó során, és az ezt alátámasztó 1.53-as szorzót megéri megtenni!

Tipp Jablonec – Viktoria Plzen
  Tipp: X2 (Döntetlen vagy a Plzen győz)Szorzó  1.53   a CASINIA BET