Foci Tippek: IRÁN – SPANYOLORSZÁG. Irán biztos áldozat.

Irán – Spanyolország. Irán biztos áldozat.

Irán – Spanyolország a mai nap utolsó mérkőzése, melynek a Kazan Arena ad otthont 20:00 órai kezdettel. A két válogatott mindenféle szempontból különböznek egymástól, Spanyolországnak minden erőforrása megvan, hogy legyőzze Iránt, míg Amiri&Co a szurkolók által kevésbé kedvelt védekező taktikával próbálnak majd ellenállni a spanyol támadásoknak, és megszerezni legalább egy pontot.

   

 Irán jól indította az idei VB-t. A portugál Carlos Queiroz-nak egy nagyon fontos győzelmet sikerült megkaparintania az első körben, mikor 1-0-ra legyőzte csapatával a marokkóiakat. A végeredmény sokaknak nem tetszett, mivel az irániak játéka nem igazán nevezhető játéknak, a szakértők többsége úgy gondolja, hogy annak ellenére, hogy nem értékelik ezt a fajta taktikát, de ez sokszor sikeres lehet a kis csapatok számára. A győzelemnek köszönhetően a játékosok önbizalma is megnőtt, akik már a nyolcaddöntőkről álmodoznak. Ennek ellenére, tisztában vannak vele, hogy a mai esti és a Portugália elleni játék a két legnehezebb vizsga, melyek eldöntik, hogy folytathatják-e a turnét vagy hazamennek.

Lehetséges keret Irán: Beiranvand; Hajisafi, Cheshmi, Pouraliganji, Rezaeian; Shojaei, Ebrahimi; Amiri, Ansarifard, Jahanbaksh; Azmoun

Szorzzók Irán – Spanyolország

 Spanyolország az utolsó 100 méteren veszítette el Portugália ellen a győzelmet a VB első fordulójában. Nem épp úgy indították a VB-t ahogyan szerették volna, 3-3-ra leikszeltek Portugáliával egy olyan mérkőzés keretén belül, ahol minden maximális kapacitáson műkődött, kivéve a védekezés és De Gea koncentrálását aki nagyot tévedett az egyik gólnál. Egy figyelmesebb elemzés után, az az észrevételünk, hogy a spanyolok nem kell megijedjenek ezektől a dolgoktól, egy kis odafigyeléssel lehet ezeket korrigálni, főleg, hogy a következő találkozókon ők fogják uralni a labdát és mindent megtesznek majd hogy megszerezzék a három pontot. Mégis egy volt világbajnokról beszélünk aki top játékosokkal rendelkezik.

Lehetséges keret Spanyolország: De Gea; Carvajal, Pique, Ramos, Alba; Busquets, Koke; Iniesta, Silva, Isco; Costa

   FOGADJ  MOST                               OLVASD EL AZ ELEMZÉST
   SportingBet                               SportingBet

A spanyolok egyértelmű favoritok a fogadóirodák szerint és egy 3 pontos győzelemben reménykednek ami egyben egy jó hangulatot és morált is teremtene a következő meccsekre. Iránnak csak a védekezés marad, nem hinném, hogy Carlos Queiroz gárdája túl sokat megvalósítana a támadásban, ahol Marokkó ellen sem siekrült érvényesülniük, Spanyolország elleni egyértelmű, hogy nincs esélyük. Isco és Diego Costa jó passzban vannak, így az ibériaiak lazán kellene győzzenek.

Tippek Irán – Spanyolország

   Kevesebb mint 3.5 gól Szorzó 1.38
   Spanyolország győz és kevesebb mint 3,5 gól lesz Szorzó 1.75

Tags: SportingBet tippmix tuti, tippek tippmix, tuti tippek,Tippmix, szerencsejáték tippmix, szerencsejáték tippmix, online szerencsejáték, strategiak, Sportfogadás, sportfoado bonuszok, online szerencsejáték,Online sportfogadás, online sportfogadasi bonuszok, legnagyobb sportfogadasi bonuszok legnagyobb, sportfogadasi bonuszok, legjobb sportfogadasi bonusz legjobb sportfogadasi bonusz, Bónusz, bónuszok, bónuszt kapini, fibonacci sorozat, foci, foci tippek, fogadás, fogadási, fogadóirodák, legjobbjának legjobbján, Foci Világbajnokság, 2018 Oroszország,