Foci Tippek: INTER Milan – TORINO. Gyenge idénykezdés mindkét csapat számára.

Inter – Torino. Gyenge idénykezdés mindkét csapat számára.

San Siro ad otthont a nerazzuri-k első játékának az új Serie A TIM-ben, melyet minden Inter rajongó nagyon vár, még az elmúlt bajnokság lejárta óta. Inter Milan ma este 20:30 órától játszik a Torino-val, egy látványos párbajnak ígérkezik, főleg, hogy mindkét csapat többet kell most kockáztasson, hiszen az előző fordulóban mindketten elkövették az idény első hibáit.

inter  torino

 Inter Milan favorit a fogadóirodák szerint a győzelemre, minden szakértő úgy gondolja, hogy az Internek minden esélye megvan erre, amennyiben a játékosok odafigyelése és hozzáállása jobb lesz mint az előző fordulóban. Az olasz Luciano Spaletti által vezetett csapat formája enyhén csökkent az Egyesült Államokban szervezett felkészülő torna után, de ahhoz hogy visszarázódjanak, szükség van pár mérkőzésre. Sajnos, az Inter csalódás okozott az idény első meccsén, 1-0-ra kikapott a Sassuolo csapatától, mentális és fizikai szempontból is gyengények mutatkoztak.

    

 Torino szerencsét próbál ezen a kiszálláson, és reméli, hogy ha Fortuna istennő melléje áll, akkor akér meg is úszhatja ezt a párbajt vereség nélkül. A Walter Mazzarri által felkészített csapat szeretne minél közelebb kerülni az európai kupákba vezető helyekhez, viszont jelenlegi formájuk alapján egyáltalán nem abba az irányba haladnak. A torinóiak, annak ellenére, hogy viszonylag nyugodt nyaruk volt, nem tudták leküzdeni az első forduló izgalmat, és saját pályán 0-1-re kikaptak az AS Roma-tól. A csapat semmivel sem tudott keresztbe tenni ellenfelének, és újból megmutatkozott a különbség a Serie A legjobbjai és a többi csapat között, akik próbálnak ezek szintjére felzárkozni.

A Luciano Spaletti gárdáját illető szorzók viszonylag kicsik, annak ellenére, hogy a végeredmény affelé kellene vezessen, ha a helyzet jobb lesz mint az előző meccsen. Bízom a csapat erejében, főleg hogy hazai pályán is játszanak, ahol mindig kiválóan teljesítettek, a Giuseppe Meazza-i szurkolók előtt. Az inter győzelmére tippelek, és nagy eséllyel látunk majd legalább 2 gólt Icardi&Co részéről.

Tippek Inter – Torino

 Tipp: A házighazdák több mint 1,5 gólt szereznekSzorzó 1.53 a Casinia Bet    -en

 Tipp: 1/1 ( Inter Milan félidő/ Inter Milan végeredmény) Szorzó2.20 a Casinia Bet    -en