Foci tippek ingyen a mai nap mérkőzéseire!

Foci tippek ingyen, profi fogadási tippek, ingyenes tippjátékok, statisztikák!. Ingyen foci tippeket keresel mára? Tanulj meg helyesen fogadni futballra úgy, hogy követed az Ingyen Tippek csapatának tanácsait és ajánlásait. Fedezd fel a sportfogadási stratégiákat, melyeket csak futballra alkalmazhatsz és olvasd el a világ legfontosabb futballbajnokságairól írt cikkeinket a 2021-es szezonra: UEFA Bajnokok Ligája, Európa Liga, olasz Serie A, angol Premier League, spanyol La Liga, német Bundesliga, francia Ligue 1, NBI stb. Lásd alább foci tippjeinket INGYEN a mai nap mérkőzéseire!

Foci tippek: fogadási útmutató – Labdarúgás

Nem is lehet kérdés, hogy a labdarúgás az online sportfogadás koronázott királya, ahogy az is könnyen megmagyarázható, hogy miért a futball tölti be ezt a szerepet. A játékot a világ minden táján játsszák, így mindig akad esemény, amely fogadás tárgyaként szolgálhat. A nemzeti bajnokságok oddsok és fogadási lehetőségek egész garmadáját kínálják, míg a válogatott tornák és a nemzetközi kupák, mint a Bajnokok Ligája és az Európa Liga a legnépszerűbb események között vannak. A barátságos mérkőzések szintén a futball fogadás népszerű célpontjai, míg az Európa-bajnokság, a Copa América, az Afrikai Nemzetek Kupája és a labdarúgó világbajnokság kiemelt tornák, amelyeket a semleges nézők mellett, az online sportfogadás szerelmesei is nagyon várnak. Ebből a fogadási útmutatóból mindent megtudhatsz a futball fogadás alapjairól: vágjunk hát bele! Az alábbiakban áttekintjük a futball fogadás legnépszerűbb típusait.

Labdarúgás fogadás – Dupla esély
A Dupla esély szinten a futball fogadás egyik gyakori típusa, amikor a játékos egy mérkőzés két lehetséges végkimenetelére is fogad egyszerre, vagyis általában döntetlenre és az egyik csapat győzelmére. Ez a fajta fogadás típus kevésbé kockázatos, nem meglepő, hogy sok játékos kedveli.

Természetesen, a dupla esélynél az oddsok jóval alacsonyabbak, mint egy sima mérkőzés fogadás esetében, ám ezzel együtt a győzelmi esélyek jóval magasabbak. Például, ha a Manchester United gárdája a Chelsea-t fogadja és a dupla esély fogadásnál a MU-ra fogadsz (1X), akkor a United győzelme és döntetlen esetén is nyersz. Persze, arra is fogadhatsz, hogy valamelyik csapat biztosan megnyeri a találkozót (12), ebben az esetben akkor bukod el a pénzedet, ha a rangadó döntetlen lesz. Ennyire egyszerű az egész.

Hendikep fogadás
Az online sportfogadás és a futball fogadás rajongói bizonyosan hallottak már a hendikep fogadásról, amely szintén egy nagyon népszerű fogadás típus. A hendikep fogadás során, a bukmékerek a gyengébb csapatnak gólelőnyt adnak a mérkőzés kezdete előtt, melyet aztán a végeredményhez számolnak hozzá.

Például, ha arra fogadsz, hogy az Arsenal -1-es hendikeppel kezdi az Everton elleni mérkőzést, akkor az Arsenalnak legalább két góllal kell nyerni, hogy a fogadásod sikeres legyen és megkapsz a pénzed.

Mi az az ázsiai hendikep?
Az ázsiai hendikep a hendikep fogadások egyik fajtása. Ázsiai hendikep esetén két lehetőségre fogadhatsz, és hendikep is a rendelkezésedre áll, így a csapatok esélyei kiegyenlítődnek. Abban különbözik a sima hendikep fogadástól, hogy itt fél- és negyed egységekre is fogadhatsz, ráadásul több fogadási opciót is kínál, például a gólok és a szögletek számát, vagy a sárga és piros lapokat.
Az egyik legnépszerűbb sportfogadás típus a gólok száma: sok játékos kedveli ezt a lehetőséget, főleg, akik pártatlanok akarnak maradni vagy egy gólgazdag mérkőzést szeretnének. A fogadónak ilyenkor nincs más dolga, mint megtippelni a mérkőzésen várható gólok számát. Persze, ez nem könnyű feladat, ezért gyakoribb opció a gólok száma X alatt/felett opció.

Például, ha Anglia és Franciaország összecsapásán a gólok száma 2,5 felett opciót választod, akkor legalább három találatnak kell esnie ahhoz, hogy megnyerd a fogadásod. Ha a gólok száma 2,5 alatt opciót választod, akkor kettőnél többször nem találhatnak a kapuba a csapatok, vagy elveszíted a fogadást.

Foci tippek: Tippmix Tippek

Foci tippek: Labdarúgás fogadás – Fogadj játékosokra!

Nem csak egyes csapatok, de megannyi labdarúgó teljesítménye is futball fogadás tárgyaként szolgálhat. Ezek közül az Aranycipő fogadások a legnépszerűbbek, azaz, hogy ki lesz az adott bajnokság gólkirálya – már a magyar NB I esetében is megtalálható ez a fogadási piac!

A legtermékenyebb csatárok mellett, a bajnokságok, kupák legjobb előkészítőjére is lehet tippelni. Az assisztkirály kilétére vonatkozó oddsok már a szezon kezdete előtt elérhetők, majd – a legtöbb esetben – az idény közben folyamatosan változnak, igazodva a gólpasszlista aktuális állásához.
A meccs közbeni élő fogadás opció is tartogat izgalmas lehetőségeket, ha a játékosok egyéni teljesítménye kerül előtérbe: megtippelheted, hogy ki kapja az első sárga lapot, kit állítanak ki, illetve melyik játékos találja el a keresztlécet. Persze, ez csak pár érdekes példa volt, a valós kínálat ennél sokkal nagyobb, ráadásul az összecsapás ideje alatt is változik, így tényleg mindenre fogadhatsz, amit csak el tudsz képzelni.

Foci tippek ingyen: Hol fogadjunk futballra?

100% akár 15.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

100% akár 20.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

120% akár 50.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

100% akár 35.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

120% akár 35.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Most naponta elérhetőek foci tippek ingyen! Lássuk hogyan növelheted nyerési esélyeidet?

Ez a legnépszerűbb sport és ugyanakkor a leggyakrabban használt a fogadók által, de ez nem jelenti azt, hogy a profit is könnyen érkezik. Gondolj arra, hogy a sportfogadások is a szerencsejátékokhoz tartoznak és semmi sem garantált. Van azonban néhány tanács és játékstratégia, amelyet követhetsz és ezek által növelheted nyerési esélyeidet. A következőkben ezekről lesz szó.

1. Számú szabály: NEM léteznek biztos tippek a futball fogadásokra!
Biztosan irigykedve gondoltál azokra, akik „bizalmas” információkhoz tudnak jutni a futball világában, az úgy nevezett „trükkös mérkőzésekhez” és egyéb hasonló tevékenységhez, amelyek nagyon könnyen pénzt hozhatnak. Ezek nagyon kevesen vannak és a kockázat is hatalmas. Akárhogy is, mindenki, aki Facebookon vagy különféle oldalakon azt állítja, hogy hasonló információ birtokában áll, csaló, aki megpróbálja kihasználni a hiszékeny emberek bizalmát. Ha valakinek tényleg ilyen információja van, nem vesztegeti az idejét, hogy a közösségi médiában eladja azt. Felejtsd el az ilyen gondolatokat és koncentrálj azokra a tevékenységekre, amelyek belőled is sikeres fogadót csinálhatnak!
Ennek érdekében a folytatásban néhány tanácsot adok, amelyeket, ha követsz, biztos, hogy javulni fognak a fogadási eredményeid. Tartsd észben, hogy senki nem garantál 100% profitot a sportfogadásokra és amit a továbbiakban olvashatsz, az inkább egy útmutató, amely csökkenti a fogadóirodák előnyeit.

Foci tippek ingyen: élő fogadásokat köss!

Az élő fogadások a legkeresettebbek a játékosok körében és az iparág jövőjét jelentik, ezért kár lenne nem kihasználni ezeket. Bárki, akár egy kezdő is nagyon gyorsan profitot termelhet ezekkel az élő futball fogadásokkal! Minden, amit tenni kell, hogy legyünk fegyelmezettek, informáltak és a profit majd jönni fog.
Még mindig vannak olyan személyek, akik szeretnek egy mérkőzésre napokkal hamarabb fogadni, de ezek egyre kevesebben vannak. Gyorsan utána nézhetsz az adott csapat aktuális formájának, helyezéseknek és hasonló adatoknak és így a fogadás nyereségesnek tűnhet. Fontos tudni azonban, hogy a fogadóiroda ezekre mind előtted gondolt és a profi alkalmazottak az összes mérkőzést alaposan elemzik úgy, hogy te legyél az, aki veszít. Nem beszélve arról, hogy mennyi minden változhat a mérkőzés kezdetéig, vagy akár az után is. A dolgok másképp állnak az élő fogadások esetében, hiszen az összes információhoz hozzáférhetsz és a szorzók is frissülnek a mérkőzés alatt, mi több, aközben is fogadhatsz, míg nézed az adott meccset.

Hogyan szerezz pénzt az élő fogadásokkal?
Első sorban azt javaslom, hogy a fenti listán szereplő fogadóirodákból válassz, hiszen a minőségbeli különbség a legjobban az élő fogadások esetében vehető észre. Ahhoz, hogy ne mérgelődj, olyan irodára van szükséged, melynek gazdag a kínálata, az adatok gyorsan frissülnek, a szorzókat ritkán blokkolják és a fogadások azonnal megköttetnek, amint megnyomtuk a gombot. Higgyetek nekem, nincs szükség olyan oldalra, amelyik lefagy, mikor többen látogatják, olyanra sem, amelynél késik az információ vagy a fogadásokat órák múltán fizetik ki. Ne fogadj élőben, ha nem látod a meccset, még akkor sem, ha a szolgáltatók nagyon hasznos játékstatisztikákat mutatnak. Nincs az a statisztika, ami felérne azzal, hogy élőben nézzük a mérkőzést, hiszen így kiszúrhatsz fontos dolgokat, amelyeket a statisztikák nem adnak vissza.

Keresd meg különböző oldalakon a legjobb szorzókat

Ez nagyon fontos tanács, de így is sokan vannak, akik nem veszik figyelembe. Sokan úgy gondolják, hogy időveszteség a legjobb szorzó keresése, főként azért, mert a különbségek nem olyan nagyok. Ha tényleg szeretnél pénzt keresni a foci fogadásokkal akkor nem ugorhatod át ezt a lépést, mert ez a sok apró különbség idővel nagyon érződhet és jelentheti a különbséget a profit és a veszteség között. Van elég időd a kínálatok átnézésére, hiszen minden mérkőzés már napokkal hamarabb a kínálat része! Online sportfogadás a legmagasabb szorzókkal:

Money Management

A pénzkezelés az egyik kulcsa a sportfogadásoknak. Ajánlott megtervezni a költségvetésünket még mielőtt fogadnánk, mert így nyugodtabbak leszünk. Ha fogadás közben határozod meg az erre szánt pénzt és a tét nagyságát, lehet, hogy az adrenalin miatt több pénzt szánsz egy fogadásra, mint normálisan tennéd. Ugyanakkor sokkal jobban kiteszed magad annak, hogy azért játssz, hogy visszaszerezd veszteségeid és mind tudjuk, hogy ez a legkönnyebb módja annak, hogy rövid időn belül jelentős összegeket veszítsünk.

Amikor előre eldöntöd, hogy mekkora összeget szánsz a fogadásokra és a tétekre, figyelembe kell venned a következőket. Mindenki hatalmas összegeket szeretne nyerni és egy nap alatt meggazdagodni, de ezek a remények a legtöbb esetben csak álmok maradnak. Reális terved kell legyen, hiszen egy normális cél az lenne, ha a nap végén többet nyernél, mint amennyit befektettél, tehát, hogy pluszban legyél.
A pénzösszegek tervezése nem kell nagyon összetett legyen. Eloszthatod mondjuk két felé a fogadásokat: magas és alacsony kockázatú fogadások.

A pénzed legnagyobb részét a biztosabb fogadásokba kellene fektetned, míg a rizikósabb tippeket kisebb összegekkel megjátszani. Ha egy hasonló tervet követsz, egészen biztos, hogy nem gazdagodsz meg egyik pillanatról a másikra, de jelentősen növeled az esélyét, hogy a nap végén pluszban legyél, ami hosszú távon folyamatos bevételeket eredményezhet. Így gondolkodnak a profi fogadók is. 

Foci tippek: milyen stratégiát kövess a nyereségek növelésére?

Csapatunk az idők folyamán hangsúlyt fektetett a különböző stratégiákra, melyeket alkalmazni lehet a sportfogadásokra és növelik esélyeinket. Oldalunkon találtok egy gyűjteményt ebben a témában. Az elmúlt 15 év legjobb stratégiáit megtaláljátok, előnyökkel és hátrányokkal, ugyanakkor tanácsokkal is, melyek segítenek, hogy a legjobban kihasználjátok azokat. Íme néhány hasznos cikk a fogadási stratégiákról, melyeket mindenkinek ajánlott elolvasnia!

A legjobb online sportfogadó irodák kezdőknek

Az a tény, hogy kezdő vagy az online sportfogadás világában, nem jelent hátrányt, ha a megfelelő online sportfogadó irodát választod. Nem javasoljuk, hogy például a Bet365-nél nyissál számlát, ha kezdő vagy, mert bár ez az online sportfogadó kivételes, nem fogjod tudni, hogyan használhatod ki teljes mértékben az általa kínált funkciókat, mint például a fogadásépítő (bet builder), részleges kifizetés, stb. Itt van tehát 2 online sportfogadó iroda, akiket ajánlunk, ha kezdő vagy.

Sportfogadási oldalak

BET365
Legjobb online fogadóirodá!

Üdvözlő bónusz 100% akár 15.000Ft

Több mint 30 országban több millió ügyféllel a Bet365 a világ egyik legnagyobb fogadóirodája, és ha te is szenvedélyesen szereted a fogadásokat, akkor Neked is érdemes, hogy it számlád legyen.
A 2000-ben alapított bet365 a fogadóipar egyik titánjaként nőtte ki magát, és a világszerte több millió játékosával ez a fogadóiroda olyan szinten van, amiről mások csak álmodhatnak.

UNIBET
A legjobb platform az élő fogadásokhoz

Üdvözlő bónusz 100% akár 20.000Ft

A Tippmixpro mellett az Unibet az a fogadóiroda, amelyik a legtöbb fogadni vágyónak fogadja hazánkban. És világos, hogy miért. A több mint 40 sportágra kínált fenomenális nyereményszorzóktól kezdve az élő fogadási platformon keresztül, ahol számos sportágat nézhetsz élőben INGYENESEN, egészen a komolyságig és tiszteletig, amit minden játékossal szemben tanúsítanak. Szeretnénk, ha hazánkban még több fogadó nyitna számlát az Unibetnél, és feladná a TippmixPro-nál való játékot, mert az előnyök messze jobbak. Íme néhány közülük:

Online sportfogadás es ingyen tippek: Figyelem! Iratkozz fel bármelyik általunk ajánlott fogadóirodánál (figyelem, csak akkor érvényes regisztrációd, ha a mi oldalunkon található linkek valamelyikére kattintasz), INGYEN tagja leszel VIP klubunknak. Mit jelent ez? Naponta 5 tippet küldünk neked emailben, amelyeket nem találhatsz meg oldalunkon! Ezek havi sikerrátája 80%. Csak annyit kell tenned, hogy feliratkozol az általad választott irodánál a mi oldalunkon található linkek segítségével, befizetsz minimum 10.000 forintot és küldesz nekünk egy képernyőfotót az [email protected] címre, amelyen látszik befizetésed (az egyéb adatokat kitakarhatod)! Miután megkaptuk az emailt, 24 órán belül elkezdjük küldeni neked a tippeket.

A szerzőről
A szerzőről

Az én nevem András, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

MEGOSZTOM

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Kapcsolódó Bejegyzések

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!