Foci tippek ingyen a mai nap mérkőzéseire!

Foci tippek ingyen, profi fogadási tippek, ingyenes tippjátékok, statisztikák!. Ingyen foci tippeket keresel mára? Tanulj meg helyesen fogadni futballra úgy, hogy követed az Ingyen Tippek csapatának tanácsait és ajánlásait. Fedezd fel a sportfogadási stratégiákat, melyeket csak futballra alkalmazhatsz és olvasd el a világ legfontosabb futballbajnokságairól írt cikkeinket a 2021-es szezonra: UEFA Bajnokok Ligája, Európa Liga, olasz Serie A, angol Premier League, spanyol La Liga, német Bundesliga, francia Ligue 1, NBI stb. Lásd alább foci tippjeinket INGYEN a mai nap mérkőzéseire!

Foci tippek ingyen: Hol fogadjunk futballra?

Íme a legjobb online fogadóirodák, ahol focira fogadhatsz! Figyelem! Ha a mi oldalunkon keresztül regisztrálsz, kizárólagos bónuszokban részesülsz, melyeket sehol máshol nem találhatsz meg! Kezdésből azt javaslom, hogy ezen irodák egyikénél vagy többnél játssz, hiszen amiket az Ingyen Tippek csapat ajánl, azok mind komoly, megbízható irodák, minőségi szolgáltatásokkal.

5/5

4.9/5
278 szavazat

100% akár 20.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

4.8/5

4.8/5
823 szavazat

100% akár 15.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Sportfogadó oldalak
4.7/5

4.7/5
412 szavazat

120% akár 50.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

4.6/5

4.6/5
86 szavazat

100% akár 35.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

4.5/5

4.5/5
610 szavazat

100% akár 50.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

4.4/5

4.4/5
342 szavazat

100% akár 35.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Foci tippek ingyen: hogy csinálunk pénzt online futball fogadásokkal?

Most naponta elérhetőek foci tippek ingyen! Lássuk hogyan növelheted nyerési esélyeidet? Ez a legnépszerűbb sport és ugyanakkor a leggyakrabban használt a fogadók által, de ez nem jelenti azt, hogy a profit is könnyen érkezik. Gondolj arra, hogy a sportfogadások is a szerencsejátékokhoz tartoznak és semmi sem garantált. Van azonban néhány tanács és játékstratégia, amelyet követhetsz és ezek által növelheted nyerési esélyeidet. A következőkben ezekről lesz szó.

1. Számú szabály: NEM léteznek biztos tippek a futball fogadásokra!
Biztosan irigykedve gondoltál azokra, akik „bizalmas” információkhoz tudnak jutni a futball világában, az úgy nevezett „trükkös mérkőzésekhez” és egyéb hasonló tevékenységhez, amelyek nagyon könnyen pénzt hozhatnak. Ezek nagyon kevesen vannak és a kockázat is hatalmas. Akárhogy is, mindenki, aki Facebookon vagy különféle oldalakon azt állítja, hogy hasonló információ birtokában áll, csaló, aki megpróbálja kihasználni a hiszékeny emberek bizalmát. Ha valakinek tényleg ilyen információja van, nem vesztegeti az idejét, hogy a közösségi médiában eladja azt. Felejtsd el az ilyen gondolatokat és koncentrálj azokra a tevékenységekre, amelyek belőled is sikeres fogadót csinálhatnak!
Ennek érdekében a folytatásban néhány tanácsot adok, amelyeket, ha követsz, biztos, hogy javulni fognak a fogadási eredményeid. Tartsd észben, hogy senki nem garantál 100% profitot a sportfogadásokra és amit a továbbiakban olvashatsz, az inkább egy útmutató, amely csökkenti a fogadóirodák előnyeit.

Foci tippek ingyen: élő fogadásokat köss!

Az élő fogadások a legkeresettebbek a játékosok körében és az iparág jövőjét jelentik, ezért kár lenne nem kihasználni ezeket. Bárki, akár egy kezdő is nagyon gyorsan profitot termelhet ezekkel az élő futball fogadásokkal! Minden, amit tenni kell, hogy legyünk fegyelmezettek, informáltak és a profit majd jönni fog.
Még mindig vannak olyan személyek, akik szeretnek egy mérkőzésre napokkal hamarabb fogadni, de ezek egyre kevesebben vannak. Gyorsan utána nézhetsz az adott csapat aktuális formájának, helyezéseknek és hasonló adatoknak és így a fogadás nyereségesnek tűnhet. Fontos tudni azonban, hogy a fogadóiroda ezekre mind előtted gondolt és a profi alkalmazottak az összes mérkőzést alaposan elemzik úgy, hogy te legyél az, aki veszít. Nem beszélve arról, hogy mennyi minden változhat a mérkőzés kezdetéig, vagy akár az után is. A dolgok másképp állnak az élő fogadások esetében, hiszen az összes információhoz hozzáférhetsz és a szorzók is frissülnek a mérkőzés alatt, mi több, aközben is fogadhatsz, míg nézed az adott meccset.

Hogyan szerezz pénzt az élő fogadásokkal?
Első sorban azt javaslom, hogy a fenti listán szereplő fogadóirodákból válassz, hiszen a minőségbeli különbség a legjobban az élő fogadások esetében vehető észre. Ahhoz, hogy ne mérgelődj, olyan irodára van szükséged, melynek gazdag a kínálata, az adatok gyorsan frissülnek, a szorzókat ritkán blokkolják és a fogadások azonnal megköttetnek, amint megnyomtuk a gombot. Higgyetek nekem, nincs szükség olyan oldalra, amelyik lefagy, mikor többen látogatják, olyanra sem, amelynél késik az információ vagy a fogadásokat órák múltán fizetik ki. Ne fogadj élőben, ha nem látod a meccset, még akkor sem, ha a szolgáltatók nagyon hasznos játékstatisztikákat mutatnak. Nincs az a statisztika, ami felérne azzal, hogy élőben nézzük a mérkőzést, hiszen így kiszúrhatsz fontos dolgokat, amelyeket a statisztikák nem adnak vissza.

Keresd meg különböző oldalakon a legjobb szorzókat

Ez nagyon fontos tanács, de így is sokan vannak, akik nem veszik figyelembe. Sokan úgy gondolják, hogy időveszteség a legjobb szorzó keresése, főként azért, mert a különbségek nem olyan nagyok. Ha tényleg szeretnél pénzt keresni a foci fogadásokkal akkor nem ugorhatod át ezt a lépést, mert ez a sok apró különbség idővel nagyon érződhet és jelentheti a különbséget a profit és a veszteség között. Van elég időd a kínálatok átnézésére, hiszen minden mérkőzés már napokkal hamarabb a kínálat része!

Money Management
A pénzkezelés az egyik kulcsa a sportfogadásoknak. Ajánlott megtervezni a költségvetésünket még mielőtt fogadnánk, mert így nyugodtabbak leszünk. Ha fogadás közben határozod meg az erre szánt pénzt és a tét nagyságát, lehet, hogy az adrenalin miatt több pénzt szánsz egy fogadásra, mint normálisan tennéd. Ugyanakkor sokkal jobban kiteszed magad annak, hogy azért játssz, hogy visszaszerezd veszteségeid és mind tudjuk, hogy ez a legkönnyebb módja annak, hogy rövid időn belül jelentős összegeket veszítsünk.

Amikor előre eldöntöd, hogy mekkora összeget szánsz a fogadásokra és a tétekre, figyelembe kell venned a következőket. Mindenki hatalmas összegeket szeretne nyerni és egy nap alatt meggazdagodni, de ezek a remények a legtöbb esetben csak álmok maradnak. Reális terved kell legyen, hiszen egy normális cél az lenne, ha a nap végén többet nyernél, mint amennyit befektettél, tehát, hogy pluszban legyél.
A pénzösszegek tervezése nem kell nagyon összetett legyen. Eloszthatod mondjuk két felé a fogadásokat: magas és alacsony kockázatú fogadások. 

A pénzed legnagyobb részét a biztosabb fogadásokba kellene fektetned, míg a rizikósabb tippeket kisebb összegekkel megjátszani. Ha egy hasonló tervet követsz, egészen biztos, hogy nem gazdagodsz meg egyik pillanatról a másikra, de jelentősen növeled az esélyét, hogy a nap végén pluszban legyél, ami hosszú távon folyamatos bevételeket eredményezhet. Így gondolkodnak a profi fogadók is.

Foci tippek: milyen stratégiát kövess a nyereségek növelésére?

Csapatunk az idők folyamán hangsúlyt fektetett a különböző stratégiákra, melyeket alkalmazni lehet a sportfogadásokra és növelik esélyeinket. Oldalunkon találtok egy gyűjteményt ebben a témában. Az elmúlt 15 év legjobb stratégiáit megtaláljátok, előnyökkel és hátrányokkal, ugyanakkor tanácsokkal is, melyek segítenek, hogy a legjobban kihasználjátok azokat. Íme néhány hasznos cikk a fogadási stratégiákról, melyeket mindenkinek ajánlott elolvasnia!