Foci Tippek: HVIDORE – KOGE, Dánia, 1st Division – 2018.10.18.

Foci tippek – Hvidovre – Koge – Dánia, 1st Division – 2018.10.18.

A dán másodosztály 14. fordulójának nyitó mérkőzésén néz farkasszemet a 10. a 2. helyezettel. A csapatok különböző célkitűzésekkel vágtak neki a szezonnak. Az újonc Hvidovre a bentmaradásért küzd idén, míg a Koge az első osztályba szeretne feljutni, miután csak az 5. helyen végzett tavaly.

Image result for Kæmpernes Arena  Ponturi pariuri Hvdovre Koge

Hvidovre IF logo Hvidovre
Hazai pályán nagyon nyitottan játszanak, 4 gólt átlagolnak meccsenként. A második leggyengébb védelmük van ebben a ligában, 13 forduló alatt, 24 gólt kaptak a 19 rúgott mellett. Az elmúlt két forduló alatt 4 pontot szereztek, aminek köszönhetően távolodnak a kiesőzónától. 3 nappal ezelőtt kategorikus, 5-1-es győzelmet arattak a Thisted ellen ami jót tett a moráljuknak.

HB Køge logo Koge
Ha ezen az összecsapáson nyernek, átvehetik ideiglenesen az első helyet a tabellán, megelőzve a Viborgot, akiknek így két játszott meccsel kevesebbjük lesz. Az utóbbi 4 fordulóban nyeretlenek, habár olyan ellenfeleik voltak mint a már említett Viborg vagy a Silkeborg, akik ugyancsak a feljutásért harcolnak. A legjobb támadójátékkal rendelkeznek ebben a ligában, 13 meccs alatt 28-szor voltak eredményesek. A legjobb formában a vendégek csatára, Martin Koch Helsted van, aki vezeti a góllövőlistát is 10 találattal.

Szorzók Hvidovre – Koge


Tippek: Hvidovre – Koge

Egy összecsapás a legjobb támadójáték és a leggyengébb védelem között. Minden esélyünk megvan, hogy legkevesebb 3 gól szülessen a meccs végéig. Igaz, hogy a hazaik tényleg sok gólt kapnak, de ez mind a támadójátéknak kedvez, mivel az összes hazai mérkőzésükön be is találtak ebben a kiírásban. Ez a második egymás elleni találkozójuk idén, egy látványos 4-3-as meccs után, ahol Koge győzelem született a 6. fordulóban.
Hvidovre – Koge
 Rúgott gólok 2.5 felett @ 1.62 szorzó   a UNIBET   -en