Foci Tippek: HULL CITY – ASTON VILLA, Anglia Championship

Tippek – Hull City – Aston Villa – Anglia Championship – 2018.08.06

Az EFL Championship első forduló ’’desszertje’’ hétfőn este kerül terítékre. Hull City és Aston Villa már a Premier League-ben is találkoztak, valamint az angol másodosztályban is. Steve Bruce edző a volt csapatával (Hull) fog találkozni, és megpróbál visszakerülni az Aston Villa-val a Premier League-be.

    

Hull City – Aston Villa
 A Hull City nagyon kiábrándító idényt produkált, a ranglista második felében zárták a szezont.

A tigrisek elég gyenge felkészülési időszakon vannak túl. Az első két barátságos mérkőzésen szerzett győzelem után 2 vereség és 3 döntetlen következett, így nem volt a legjobb időszaka a Hull City-nek.

         
 A másik oldalon az Aston Villa-nál is volt pár rendbontó esemény. A klub vezetőségében történt változások és a jövendőbeli edző sorsát illető bizonytalanságok rányomták bélyegüket a nyárra. Franciaország volt válogatott, illetve Arsenel volt játékosa, Thierry Henry egy lépésre volt, hogy átvegye a csapat vezetését, de végül úgy tűnik, hogy Steve Bruce-nak szavaztak bizalmat, hogy megtarthassa helyét a kispadon.

Az adminisztratív szinten történt „földrendgés” ellenére, Aston Villa jól szerepelt a felkészülési mérkőzéséken, 4 győzelmet, egy döntetlent és egy vereséget jegyzett, és megmutatták, hogy a csapat harcolni fog a ranglista első helyeiért.

FOGADJ MOST               OLVASD EL AZ ELEMZÉST
 SportingBet        SportingBet

Egymás elleni találkozók
Az Aston Villa az utolsó 11 találkozóból 7-et megnyert, míg a Hull City csak egy győzelmet jegyzett.
Hull City az előző idény vége felé gondokkal küszködött saját pályán, az utolsó 12 találkozóból csak 3-at sikerült megynernie.
A KCOM Stadium-ban játszott utolsó 7 mérkőzésen egyik csapat sem szerzett gólt.
A Hull City otthonában játszott utolsó két találkozó eredménye döntetlennel zárult.

Hull City – Aston Villa szorzók


Tipp Hull City – Aston Villa
Hull egyéertelműen pénzügyi problémákkal küszködik, elég korlátolt lehetőségeik vannak egy versenyképes keret kialakítására. A másik oldalon, Villa egész jól mutatkozik, megpróbál mindent megtenni, hogy pozitívan indítsa az új idényt. Aston Villa a jobb csapat és meg kell mutatnia ezt.

  Tipp: Félidő/Végeredmény – Dupla esély: 2X/2X – szorzó 1.67 a SportingBet -en