Foci Tippek: HUESCA – Real VALLADOLID, spanyol La Liga – 2019.02.01

Foci tippek – Huesca – Valladolid – spanyol La Liga – 2019.02.01

A La Liga 22. fordulója az újoncok rangadójával kezdődik. A Huesca a Valladolid látogatását fogadja, amely együttes egy fontos győzelem után érkezik, hiszen megverte a Celta Vigo-t és így a kiesőzóna felett tudott maradni.

Image result for Huesca – Valladolid

1. TV csatornák és fogadóirodák amelyek közvetítik a mérkőzést

CasiniaBET.hu

2. Utolsó infók a Huesca – Valladolid mérkőzés előtt

 2.1 Huesca

Újonnan jutott be az élvonalba, de a kiesőzónában találjuk. Úgy otthon, mint idegenben nagyon gyengén szerepel, 21 forduló alatt 2 győzelmet tudott szerezni. A leghosszabb sikertelen sorozattal rendelkezik a La Liga-ban, 13 egymásutáni mérkőzésen nem tudott győzni. Utolsó 5 hazai mérkőzésének mindeikén gólt kapott. A második leggyengébb védelme van a bajnokságban, 21 meccsen 39 gólt kapott. A leggyengébb a támadása, mindössze 17 gólt szerzett a szezonban. Utolsó 3 bajnoki mérkőzésén nem tudott gólt szerezni.
Luisinho és Melero nem játszhatnak.

    

 2.2 Valladolid

Szintén újonc, akárcsak ellenfele és jelenleg sikeresen elkerüli a kiesőzónát. Jó a hangulat a csapatnál, miután hazai pályán legyőzték a Celta Vigo-t. Idegenben több gólt szerzett (14), mint hazai pályán (11). idegenbeli mérkőzésein csak 11 gólt kapott.
A Celta elleni mérkőzésen kapott sárgával, Michel összegyújtötte az eltiltást érő számot, így nem játszodhat. Luismi és Ivette Lopez még mindig nem állhatnak pályára.

3. Lehetséges kezdők Huesca – Valladolid

Huesca (4-1-4-1): Santamaria – Pulido, Etxeita, Insua, Akapo – Rivera – Miramon, Musto, Herrera, Gomez – Cucho.
Valladolid (4-4-2): Masip – Antonito, Kiko, Calero, Nacho – Keko, Alcaraz, Michel, L. Suarez – Plano, Unal.

4. Utolsó egymáselleni mérkőzések

Az őszi szezonban a Valladolid 1-0 arányban győzött, amely az egyetlen La Liga mérkőzés a két fél között. 10 alkalommal találkoztak a másodosztályban és másik 2 alkalommal a kupában. A 13 mérkőzésen a Valldolid 6 alkalommal nyert, a Huesca 5-ször és 2 alkalommal döntetlen született. Az utolsó 3 mérkőzés a Huesca otthonában nem végződött döntetlennel.

5. Statisztikákon alapuló tippek Huesca – Valladolid

Utolsó 5 egymás elleni mérkőzésükön csak egyszer láthattunk 3-nál több gólt. A több mint 2.5 rúgott gólnak 1.67 most a szorzója. Fogadj most!A Valladolid nyerte az utolsó 2 hivatalos találkozójukat. 3.35 a végeredmény 2 szorzója. Fogadj most!
A Huesca utolsó 3 bajnoki mérkőzésén nem szerzett gólt. A Huesca kevesebb mint 0.5 rúgott gólnak 3.30 a szorzója. Fogadj most!

6. Fogadó szorzók Huesca – Valladolid

A döntetlennek és a vendégek győzelmének egyformán 3.35 a szorzója a Betano-nál.
A kevesebb mint 2.5 rúgott gólnak 1.67-es szorzója van.
7.25 a szorzója a kombinált X félidő, végeredmény 2 fogadásnak.

7. Az ingyentippek.com által ajánlott tippek

7.1 Tipp Huesca – Valladolid – érvek
Akárcsak az első mérkőzésen, zárt fotbalra számíthatunk, kevés góllal. A La Liga leggyengébb támadósorai találkoznak. A Huesca 3 mérkőzés óta nem tud gólt szerezni. A Valladolid egész jól szerepel idegenben, a 6. 14 ponttal. Ebből kifolyólag, azt hiszem ő az esélyesebb. A 10 hazai mérkőzésén a Huesca 8 gólt szerzett, gólátlaga 0.8-as. Ugyanakkor a hazai együttes utolsó 5 otthoni mérkőzésén mindig gólt kapott.
7.2 Huesca – Valladolid – fő tipp
Kevesebb mit 2.5 rúgott gól @ 1.65. Fogadj ITT!

7.3 Huesca – Valladolid – máspdlagos tipp
Félidő vagy végeredmény Valladolid @ 2.55. Fogadj ITT!

8. Bónuszok és ajánlatok Huesca – Valladolid

KATTINTS IDE és tedd meg a tippem a CasiniaBET-nél 30.00 forint bónusszal!