Foci tippek: HUESCA – REAL BETIS, Spanyol La Liga – 2019.01.05

Foci tippek – Huesca – Betis – spanyol La Liga – 2019.01.05

A La Liga 18. fordulójában a 6. helyezett Betis az utolsó Huesca otthonába látogat. A vendég együttes jóindulatán múlik a végeredmény, hiszen a hazai csapat idén egyszer tudott győzni, a bajnokság első mérkőzésén. Az El Alcoraz stadionban 20:45 órától kezdik a meccset.

Image result for Huesca – Betis  Related image

 Huesca
17 eddigi mérkőzésén mindössze 8 pontot tudott szerezni. Előző 5 bajnoki találkozóján mindössze 2 pontot szerzett, mindkettő hazai döntetlennek köszönhető, a Levante és Villareal ellenében, 2-2-es végeredménnyel. Utolsó mérkőzését elveszített a Valencia otthonában 2-1 arányban, amikor Daniel Parejo szerezte meg a vezetést a 25. percen, majd Cucho a Soler által elkövetett szabálytalanság után büntetőrúgással egyenlített és a mérkőzés utolsó helyzetét kihasználva Piccini megszerezte a hazaiak győzelmét. A La Liga kezdő Roberto Santamaria kapus volt a találkozó legjobb játékosa.
Longo fel van függesztve, míg Luisinho sérült.

    

 Betis
A bajnokság 6. helyén áll, 26 pontja van, 2-vel kevesebb mint az 5. Alavesnek és 1-el több mint a 7. Getafe csapatának. Remek időszakon megy keresztül, 10 pontot szerzett előző 4 mérkőzésén. Utolsó mérkőzése egy hazai döntetlen volt az Eibar ellen, amikor a 21. percben Sanabria szerezte meg a vezetést, majd a 72. percben Orella egyenlített a vendégeknek 11-es rúgásból.
Sideni és Junior Firpo a vendégek sérültjei.

Szorzók Huesca – Betis

Tipp Huesca – Betis
A maga 8 pontjával a hazai együttes kényszerű támadni az összes hátralevő mérkőzésén, amit a Valencia ellen legutóbb meg is tett, nagy gondokat okozva a hazai együttes számára. Így nyílt játékra számíthatunk, pont olyanra amit a vendégek kedvelnek, hiszen ők az ellentámadásaikról híresek.
A Huesca utolsó 10 bajnoki mérkőzéséből csak 2 végződött2 gólnál kevesebbel, a Valladolid elleni idegenbeli vereség és a Real Madrid elleni hazai pályás vereség.

 Tipp: 2X és több mint 1.5 rúgott gólszorzó 1.60  a CasiniBET  -nél . Fogadj most!

KATTINTS IDE és tedd meg a tippem a CasiniaBET-nél 50.000 forint bónusszal!

Powered by Live Score & Live Score App