Foci Tippek: HUESCA – RAYO VALLECANO. Párbaj az újoncok között

Huesca – Rayo Vallecano. Párbaj az újoncok között

A spanyol foci egyetlen pénteki mérkőzésén a Huesca és a Rayo Vallecano csapnak össze, 21:00 órától az Estadio El Alcoraz stadionban. A két csapat most promovált a La Liga-ba, és nem indították a legfényesebben az idényt, de talán ez a mérkőzés lesz az, amikor felszabadulnak kicsit.

huesca      vallecano

 Huesca valamivel jobban indította a szezont mint mai ellenfele, ez pedig minden bizonnyal meglátszik majd, talán a saját pályának köszönhetően is, ami fontos szerepet játszik a mai este. A barcelonai újoncnak sikerült a 9 lehetséges pontból 4-et begyűjtenie, egy győzelmet és egy döntetlent jegyezve, ami dícséretre méltó. Huesca az első fordulóban legyőzte az Eibar csapatát 1-2-re, majd leikszelt a Bilbao-val a San mames-on. A Barcelona viszont csúnyán megalázta és 8-2-re verte el őket, megmutatva az óriási különbséget köztük és a többi első osztályos csapat között. Így tehát, a védekezés eléggé padlón van a mai este előtt, viszont támadásban kiválóan jól játszanak.

 A Rayo Vallecano megpróbálja az Estadio El Alcoraz-on megszerezni első pontjait ebben az idényben, ahol eddig nem mutattak valami jól. Eddig egy pontot sem szereztek, de a spanyol Michel edző bízik benne, hogy gárdája pozitívan változtat ezen a mai mérkőzés során. Csapatának két nagyon nehéz meccse volt a Sevilla és az Atletico ellen, ezen találkozók pedig keményen rányomták bélyegüket a Vallecano ranglistán elfoglalt helyére. A Sevillatól 1-4-re kaptak ki, majd az Atletico otthonában viszonylag laza, 1-0-ás vereséget szenvedtek.

Az utolsó egymás elleni mérkőzéseken sok gól született a statisztikák szerint, ez most is többé-kevésbé összejöhet. Mindkét csapat készen áll a látványos meccsre, mivel mindenkinek nagy szüksége van a pontokra. Ezért, én arra fogok tippelni, hogy mindkét csapat gólt szerez majd.

Tippek Huesca – Rayo Vallecano

   Tipp: Mindkét csapat gólt szerezSzorzó 1.67  a UNIBET  -en

   Tipp: X szólistaSzorzó 3.50  a UNIBET  -en

 

Powered by Live Score & Live Score App