Foci Tippek: HOFFENHEIM – LYON, Bajnokok Ligája – 2018.10.23

Tippek – Hoffenheim – Lyon – Bajnokok Ligája – 2018.10.23

Kedden október 23.-án 21:00 órától a “Wirsol Rhein-Neckar-Arena” ad otthont a Hoffenheim – Lyon találkozónak, a Bajnokok Ligájának keretén belül, arra számítok, hogy a látványosság nem marad el.

  

 Hoffenheim
Enyhén favorit ezen a találkozón a fogadóirodák szerint, legnagyobb előnye a hazai pálya, ahol élvezheti a saját szurkolói támagatását.
A németek, bár az első BJ kalandjukat élik, elég jól boldogulnak, tekintve, hogy az első meccsükön sikerült egy pontot kicsikarniuk a Sahtior Donetsk otthonában, majd kikaptak a Manchester City-től, viszont a brittek nehezen nyertek, a meccs vége fele szerezték a győzelem gólját.
Julian Nagelsmann gárdájának szüksége van egy pozitív eredményre, hogy továbbra is esélye legyen a nyolcaddöntőkbe kerülni.
A bajnokságban három egymás utáni vereség után, a Hoffenheimnak sikerült egy győzelmet jegyeznie a szerény FC Nurnberg ellen, akit idegenben 1-3-ra legyőzött.
LEHETSÉGES KEZDŐ: Baumann – Bicakcic, Vogt, Akpoguma – Schulz, Kramaric, Grillitsch, Demirbay, Kaderabek – Nelson, Joelinton

 Lyon
A másik oldalon a Lyon második eséllyel indul ezen a találkozón ami várható is volt, mivel idegenben játszik, érték szempontjából legalább annyira erős csapat mint ellenfele, de az idegen pálya ellene szól.
A franciák kiválóan indították a Bajnokok Ligája mostani idényét, az első meccsen legyőzték a Manchester City-t, a csoport favoritját, akit idegenben 1-2-re legyőztek, majd leikszelt a Sahtior Donetsk-el saját pályán, 2-2-re.
Egy győzelem esetén a Bruno Génésio gárdájának nagy esélye lenne a nyolcaddöntőkbe jutni, 7 éves kihagyás után.
A Lyon, ellenfeléhez hasonlóan, 2-0-ás győzelmet aratott a bajnokságban a szerény Nimes ellen, megszakítva ezzel a három győzelem nélküli meccs sorozatát.
LEHETSÉGES KEZDŐ: Lopes – Marcal, Denayer, Marcelo, Mendy – N’Dombele, Tousart – Aouar, Depay, Traore – Dembele

Szorzó Hoffenheim – Lyon

Tippek Hoffenheim – Lyon
Hoffenheim kemény diónak bizonyult, mivel egy olyan csapat aki nehezen adja fel, ezen a találkozón arra számítok, hogy a győzelemre fog hajtani, mivel nagy szüksége van egy pozitív eredményre.
A másik oldalon, a Lyon egy értékesebb és tapasztaltabb csapat, akinek esélye van egy nagy lépést tenni a nyolcaddöntők felé, így őneki is győznie kellene.
Egy látványos meccsre számítok, ezért arra tippelek, hogy legalább 3 gólt látunk majd, számomra ez a nap tippje is egyben, remélhetőleg nagy eséllyen be is jön.
Tipp Hoffenheim – Lyon
  Tipp: több mint 2,5 gól @ Szorzó 1.54 az UNIBET -en

Regisztrálj és fogadi itt!