Foci Tippek: HOFFENHEIM – HANNOVER, Bundesliga este 20:30 órától a “WIrsol Rhein-Neckar Arena”

KÖNNYŰ GYŐZELEM íGÉRKEZIK A HOFFE SZÁMÁRA

Péntek este 20:30 órától a “WIrsol Rhein-Neckar Arena” ad ozzhont a Hoffenheim – Hannover mérkőzésnek, a Bundesliga 32. fordulójának keretén belül.

Hoffenheim újra harcban áll az európai kupákban való részvételért, és az előző fordulóban szerzett RB Leipzig elleni 5-2-es győzelem után, már zsinórban 8 vereség nélküli meccset jegyzett, ennek köszönhetően feljutott az elsők közé a német bajnokságban. Mi több, jelenleg az ötödik helyen állnak 49 ponttal, 2 ponttal kevesebbjük van, mint a Leverkusen-nek, a fő ellenfelüknek, akivel a következő BL-ben való szereplésért harcolnak. A házigazda szerep tökéletes játékokkal társul, az utolsó öt ilyen mérkőzésen egy döntetlent és négy győzelmet jegyzett, minden alkalommal legalább két gólos különbséggel.

Hoffenheim: Baumann – Akpougma; Vogt; Hubner – Schulz; Amiri; Demirbay; Kramaric; Kaderabek – Gnabry; Uth

Hannover biztos áldozatnak tűnik a mai mérkőzésen, legalábbis az előző fordulóban nyújtott teljesítményt tekintve, amikor csúnyán kikapott a Bayern Munchen-től. EZ volt a harmadik vereségük az utóbbi öt fordulóban, emiatt most csak a 13. helyen állnak 36 ponttal, 6 pont válassza el őket a veszélyzónától. Balszerencséjére , a Hannover nem a kiszállások mestere, csak két győzelmet jegyzett a 15 kiszállás során. Mi több, a legutóbbi győzelmét vendégcsapatként több mint 6 hónapja jegyezte.

Hannover: Tschauner – Sorg; Sane; Hubers – Korb; Schwegler; Bakalorz; Albornoz – Harnik; Fullkgrug; Bebou

Óriási a különbség a két csapat között, ezért is gondoljuk azt, hogy a legesélyesebb tippünk a hazaiak győzelme. Figyelembe kell vennünk azt is, hogy a Hannover már több mint hat és fél éve nem nyert a “Wirsol Rhein-Neckar Arena”-n.

Hoffenheim – Hannover tipp: 1 félidő / 1 végeredménySzorzó 1.75 az UNIBET-en
Hoffenheim – Hannover nagy szorzós tipp: 3-0 pontos eredméyn – Szorzó 9.50 az UNIBET-en