Foci Tippek: GUINGAMP – MONTPELLIER, Franciaország Ligue 1 – 2018.10.06

Tippek– Guingamp – Montpellier – Franciaország Ligue 1 – 2018.10.06

Szombat este 20:00 órától játszik a Guingamp a Montpellier ellen a Ligue 1 9. fordulójának keretén belül. A vendégek jó formában vannak, és favoritok a győzelemre. Olvasd el a teljes cikket, hogy megtudd a tippemet.

      

 Guingamp
A csapat katasztrófálisan teljesít, 8 meccs alatt 4 pontra tett szert, így csak a 20. helyen áll. Összesen 5 gólt szerzett és 17-et kapott.
Saját pályán is gynegén játszik, 3 meccs alatt egy pontot sem tartott otthon. Ez idő alatt 3 gólt rúgott és 8-at kapott.
Jelenlegi formája is elég gyenge, az utolsó 5 bajnoki meccse során egyetlen győzelmet, egy döntetlent és 3 vereséget jegyzett.
Saját pályát meccsenként átlagban 1.00 gólt szerzett lés 2.67-et kapott. Minden hazai meccsén több mint 2.5 gól született.

 Montpellier
A csapat jól indította a szezont, 8 meccs alatt 15 pontot szerzett, így jelenleg a 3. helyen áll. Összesen 11 gólt szerzett és 6-ot kapott.
Idegenben jól játszik, 3 meccs során 7 pontra tett szert, ez idő alatt 5 gólt szerzett és 3-at kapott.
Jelenlegi formájuk is nagyon jó, az utolsó 5 bajnoki során 3 győzelmet és 2 döntetlent jegyeztek.
Idegenben átlagban 1.67 gólt szereztek és 1.00-et kaptak meccsenként. A kiszállásaik 67%-a során több mint 2.5 gól született.


Szorzók Guingamp – Montpellier

Tippek Guingamp – Montpellier

Guingamp nagy gondokkal küzd ebben az idényben, nem hinném, hogy nagy dolgot produkálna ezen a találkozón, még így sem, hogy otthon játszik.
Montpellier nagyon jól teljesített eddig, az utolsó 5 meccse során veretlen, mi több, azen meccsek alatt minden alkalommal legalább egy gólt szerzett.
Tekintve a felsoroltakat, úgy gondolom, a Guingamp legfennebb egy döntetlent jegyezhet ma este.
Tipp Guingamp – Montpellier
 Tipp: X2Szorzó   1.37  a UNIBET   -en

 

Powered by Live Score & Live Score App