Foci Tippek: GRENOBLE Foot 38 – STRASBOURG, Francia Kupa – 2019.01.04

Foci tippek – Grenoble – Strasbourg – Francia Kupa – 2019.01.04

Véleményem szerint, a tipp, amit a Grenoble – Strasbourg párharcra választottam, nyugodtan lehet a nap tippje. A gólszerzés időpontjára alapul és jó esély van rá, hogy bekövetkezzen.

Image result for Grenoble vs  Strasbourg  

 Grenoble
Nem stabil a formája, előző 5 mérkőzésén 1 döntetlen, 2 győzelem és 2 vereség a mérlege. Előző 2 meccsén nem szerzett gólt és 5-ből 4 alkalommal legalább egyet kapott. Az idei kupasorozatban a szerényebb Beaune és Hyeres együtteseit búcsúztatta.

 Strasbourg
Előző 6 mérkőzéséből csak egyet veszített el, 3 pedig megnyert. Mind a 6 mérkőzésen szerzett gólt, de csak egyszer nem kapott. A tavalyi sorozatban a Chambly ejtette ki a negyeddöntőben.

Szorzók Grenoble – Strasbourg

Tipp Grenoble – Strasbourg
Egyikük védelme sem a legerősebb, ezért úgy hiszem, hogy még az első félidőben gólt fogunk látni. A Grenoble előző 5 mérkőzéséből 3 alkalommal már az első 45 percben gólt láthattunk, a kivétel a Hyeres és a Beziers ellen volt. Ha a Strasbourg előző 5 meccsét nézzük, azt láthatjuk, hogy mindeniken már az első félidőben gól esett, így én azt hiszem, hogy ez most sem lesz másként. Van egy direkt találkozójuk is a közelmúltban, 2018 februárban szintén a kupában és akkor az Alsace-i együttes a 32. percben betalált, ami jó eséllyel most is meg fog ismétlődni.

   Tipp: első félidő több mint 0.5 találatszorzó 1.52 az Winmasters  -en @ Fogadj most!

KATTINTS IDE és tedd meg a tippem a Winmasters-nél 15.000 forint bónusszal!