Foci Tippek Granada - Real Madrid - 2020. július 13. 22:00

Foci Tippek Granada – Real Madrid – 2020. július 13. 22:00. Megbízható tippmix tippek, ingyen tippek, napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb. A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legj. Exkluzív üdvözlő csomagodat!

Foci Tippek Granada - Real Madrid - 2020. július 13. 22:00

A két csapat az elmúlt 3 évben egyszer találkozott. A lejátszott mérkőzés gólaránya a Real Madrid csapatának kedvez (4:2).

Az elmúlt fél évben a Granada egyszer nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Real Madrid háromszor nyert idegenben, ezzel minden meccsét megnyerve. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Real Madrid az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, a Spanyol Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Granada 3 győzelmet, 2 döntetlent és 2 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Real Madrid pedig idegenben ötször nyert és kétszer kapott ki. Ez alapján a Real Madrid szerepelt jobban.
Az elmúlt egy évben a Granada olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Valencia, az Athletic Bilbao vagy a Valladolid. A Real Madrid pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. az Athletic Bilbao, a Valladolid vagy az Espanyol. A Granada erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.


Az elmúlt egy évben a Granada olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. az Eibar vagy a Villarreal. A Real Madrid gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Levante vagy a Betis. A Real Madrid csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Foci Tippek

Real Madrid – SZORZÓ 1.47

BÓNUSZ & FREEBET

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése. A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is. Mai meccsek- A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.

Online Fogadóirodák Listája 2020 Online Fogadóirodák Listája 2020 

Sportfogadó oldalak az https://ingyentippek.com/ weboldalon naponta megtudod a legfontosabb információkat a sport világából, legjobb ajánlatokat, úgy a foci világából, mint más sportágakbol tenisz, kosárlabda, kézilabda stb.  A már jól ismert szlogen “online mindig egyszerűbb” tökéletesen érvényes a sportfogadás esetén is, mivel az internetes fogadás rengeteg előnnyel jön. Otthonod kényelmében játszhatsz, vagy akár ha úton vagy, mivel az online irodák minden készülékről könnyen elérhetők, úgy speciális aplikaciokrol, mint egyszerűen a böngészőből is.

100% ÜDVÖZLÖ BÓNUSZ 20000 HUF-ig

100% ÜDVÖZLÖ BÓNUSZ 20000 HUF-ig