Foci Tippek: GÖRÖGORSZÁG– MAGYARORSZÁG, Nemzetek Ligája – 2018.10.12

Tippek – Görögország – Magyarország – Nemzetek Ligája – 2018.10.12

Görögország megpróbál visszavágni a magyar válogatott otthonában, ezelőtt egy hónappal elszenvedett vereség miatt.

 Görögország –  Magyarország
A Michael Skibbe által vezetett görög válogatott elég sebezhető a védekezésben, a volt európai bajnokok nagyon megszenvednek a nagy tornákra való kijutásért a 2004-ben nyert európa bajnoki cím megnyerése óta.
Saját szurkolói előtt a görög válogatottnak nagy támasza és segítsége lesz visszavágni és elfeledtetni a meglepő vereséget amit elszenvedtek a magyar válogatottal szemben. Akkor a végeredmény már az első félidőben eldőlt. Roland Sallai, a Freiburg csatára juttatta előnyhöz csapatát a 15. percben. A magyar válogatott öröme nem tartott sokáig, Manolas 3 perccel később kiegyenlített. Ezek ellenére, a félidő előtt a magyarok újra átvették a vezetést Laszlo Kleinheisler góljának köszönhetően. A görögök már nem tudták összeszedni magukat, annak ellenére, hogy jó arányban birtokolták a labdát. Összesen 6 szögletet harcoltak ki, megmutatva ezáltal a nyomást amit a magyar védekezésre gyakoroltak, de a magyar válogatott szilárdan megállta helyét és kitartott a meccs végéig.

Görögország a 3. helyen áll, míg Magyarország a 2.-on. Mindkét válogatottnak 3-al kevesebb pontja van mint az éllovas Finnországnak, aki mindkét eddigi meccsét megnyerte.
A Marco Rossi vezette válogatott (Magyarország) játéka nem összefüggő a Görögország ellen jegyzett győzelem ellenére sem. A magyarok azon a hazai meccsen összesen 27 faultot követtek el, és nagyon sokszor lesben találták magukat az előző találkozókon, erre szintén oda kell figyeljenek.
Görögország otthonában a két csapat eddig 8 alkalommal találkozott, ebből 5 alkalommal a görögök győztek, 3-szor pedig leikszeltek.

Szorzók Görögország – Magyarország

Tippek Görögország – Magyarország
Úgy gondolom, nagy eséllyel látunk amjd gólokat ezen a találkozón. A 8 egymás elleni találkozó során 6 alkalommal mindkét csapat gólt szerzett. Ezenkívül az utolsó 4 egymás ellenin minimum 3 gól született.
Ezek ellenére, mégsem a gólok számát fogom megtippelni, hanem inkább a győztest. Nem hinném, hogy Magyarországnak lesz ereje nyerni ezen a kiszálláson, mivel a 2016-os Európai Bajnokság selejtezője óta a magyarok teljesítménye lefelé hanyatlik. Ezenkívül, a görögük veretlenek ami a magyarok elleni, saját pályán játszott találkozókat illeti, így az 1-es tippnek, melyre a Campo Bet 1,75-ös szorzót ajánl, minden esélye megvan, hogy nyerő legyen!

Tipp Görögország – Magyarország
 Tipp: Görögország győzSzorzó 1.70 a CAMPO BET    -en