Foci Tippek Getafe - Real Sociedad - 2020. június 29. 22:00

Foci Tippek Getafe – Real Sociedad – 2020. június 29. 22:00. Megbízható tippmix tippek, ingyen tippek, napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb. A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legj. Exkluzív üdvözlő csomagodat!

Foci Tippek Getafe - Real Sociedad - 2020. június 29. 22:00

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Getafe csapatának kedvez (8:5).

Ebből a csapatok kétszer játszottak a Getafe stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Getafe csapatának kedvez (3:1).

Az elmúlt fél évben a Getafe egyszer sem nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Real Sociedad egyszer sem nyert idegenben és egyszer kapott ki. A statisztika alapján a Getafe sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Spanyol Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Getafe 2 győzelmet, 3 döntetlent és 2 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Real Sociedad pedig idegenben egyszer nyert és négyszer kapott ki. Tehát a Getafe jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Getafe olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. az Ajax, a Valencia vagy a Betis. A Real Sociedad pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Real Madrid, a Mirandés vagy az Eibar. A Getafe erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Getafe olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Sevilla vagy a Real Madrid. A Real Sociedad gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Leganés, az Alavés. A Getafe csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Foci Tippek

Felett 1.5 – SZORZÓ 1.50

BÓNUSZ & FREEBET

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése. A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is. Mai meccsek- A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.

Online Fogadóirodák Listája 2020 Online Fogadóirodák Listája 2020 

Sportfogadó oldalak az https://ingyentippek.com/ weboldalon naponta megtudod a legfontosabb információkat a sport világából, legjobb ajánlatokat, úgy a foci világából, mint más sportágakbol tenisz, kosárlabda, kézilabda stb.  A már jól ismert szlogen “online mindig egyszerűbb” tökéletesen érvényes a sportfogadás esetén is, mivel az internetes fogadás rengeteg előnnyel jön. Otthonod kényelmében játszhatsz, vagy akár ha úton vagy, mivel az online irodák minden készülékről könnyen elérhetők, úgy speciális aplikaciokrol, mint egyszerűen a böngészőből is.

120% ÜDVÖZLÖ BÓNUSZ 50000 HUF-ig

120% ÜDVÖZLÖ BÓNUSZ 50000 HUF-ig