Foci Tippek: GETAFE – EIBAR. Gyenge idénylezdés mindkét csapat számára.

Getafe – Eibar. Gyenge idénylezdés mindkét csapat számára.

Ezen a hétvégén egy újabb fordulót láthatunk a spanyol foci jóvoltából, ma este két középkategóriás csapat sorakozik fel. Az egyik a Getafe, a másik az Eibar, a párbaj időpontja 20:15 óra, helyszín: Coliseum Alfonso Perez.Két kiegyensúlyozott, azonos kaliberő csapat játékát láthatjuk, akik szeretnék elfelejtettni a nyitó fordulóban elszenvedett vereségüket. 

getafe  eibar

 Getafe, a mai házigazda, visszatér a Coliseum Alfonso Perez stadionra, a szurkolói közé, ahol szeretné az idény első győzelmét jegyezni ma este, annak ellenére, hogy tudatában van, hogy nem lesz könnyű dolga, a fogadóirodák szorzói ennek elelnére mind a Getafe mellett szólnak. A Pepe Bordalas által vezetett csapat a 8. helyen végzett az elmúlt idényben, 3 pontra az utolsó Európa Ligába vezető helytől. Getafe tisztában van vele, hogy ha jobban odafigyel a nálánál gyengébb vagy egyenrangú csapatok elleni találkozókra, több esélye lesz egy jobb helyezést elérni a bajnokság végén. Az új idény első fordulójában a Getafe a Santiago Bernabeu stadionban debütált, ahol az ellenfél esélyt sem adott nekik , igaz, eléggé megérdemelt vereség volt, amit szeretnének elfeledtettni ma este.  Pepe csapatának elég feszült nyara volt, fontos változások történtek, körülbelül 13 új játékos érkezett a csapathoz erősítés képpen. Ignasi Miquel és Maksimovic a legfontosabbak ezek közül. 

 Eibar,a mai vendégcsapat, nyerni jön a Getafe otthonába, annak ellenére, hogy a fogadóirodák szorzói nem szálnak mellette az idegen pálya és a csapat kerete miatt, ami semmivel se kiemelkedőbb mint az ellenfélé. A Jose Luis Mendilibar által vezetett csapat az elmúlt idényt a 9. helyen zárta, 7 pontra egy európai kupába vezető helyezéstől, az idény újból lesz lehetőségük megcélozni ezt, de ahhoz nagyobb odafigyelésre és motivációra lesz szükség. A felkészülési időszak nagyon zsúfoltra sikeredett, viszont melyekkel az edző nem volt megelégedve, de segítettek megoldani bizonyos problémákat, bár ez az első fordulóban nem látszott. Eibar saját pályán kikapott 1-2-re az újonc Huesca csapatától, remélik, hogy ezt a csúnya vereséget helyre tudják hozni egy pozitív eredménnyel a Coliseum Alfonso Perez stadionban.

A tavalyi bajnokság végén mindkét csapat hasonló helyezést ért el, szintjük is nagyjából azonos, tekintve a kereteiket, az újy idényt is hasonlóan gyegngén indították, ez viszont motiválhatja őket, hogy ma este jobban játszodjanak. Ezért, arra tippelek, hogy mindkét csapat legalább egy-egy gólt szerez, és a végén legalább 3 találat legyen a tabellán. 

Tippek Getafe – Eibar

  Tipp: Mindkét csapat gólt szerez – Szorzó 2.20 a CampoBet  -en

  Tipp: Több mint 2,5 gól – Szorzó 2.50 a CampoBet  -en