Foci Tippek: GENT – BORDEAUX. Párbaj Európa két kiváló csapata között.

Gent – Bordeaux. Párbaj Európa két kiváló csapata között.

A csütörtöki nap az Európa Liga play-offjának első körét láthatjuk, ahol olyan csapatok csapnak össze akik fontos dolgot tettek le az asztalra a bajnokságban vagy akár európai szinten, és esélyük van újra történelmet írni. Az egyik ilyen párbaj a Gent- Bordeaux mérkőzés, mely 20:45 órától kezdődik a Ghelamco Arena-ban.

   Bordeaux

 Gent, a mai házigazda, a Bordeaux látogatását foigadja az odavágón, melyet reméli, hogy megnyer, hogy továbbra is reménykedhessen a továbbjutásban. Az Yves Vanderhaeghe által vezetett belga csapat nem játszott túl sokat a jelenlegi idényben, de ettől függetlenül az edző reméli, hogy gárdája készen áll egy pozitív eredményt jegyezni. A selejtezők 3. körének odavágóján a belgák 0-1-re nyertek a lengyelek otthonában, és megérdemelten jutottak tovább a play-off-ba, miután hazai pályán 3-1-re győztek, és most egy nehéz ellenfelet kell legyőzniük, hogy a csoportokba kerülhessenek. A bajnokságban 3-2-re verték az Eupen csapatát, így a moráljuk egész jó a franciák elleni párbaj előtt.

A Bordeaux, a mai vendégcsapat, favoritként indul ami a továbbjutást illeti, mivel kerete értékesebb mint az ellenfélé, de ma este nem ők a favoritok a győzelemre, jelenlegi formájuk miatt. A francia gárda megnyerte a selejtezők 3. körét, 1-3-ra legyőzte a Mariupol csapatát. A bajnokságban viszont elveszítették az első fordulót, saját pályán kaptak ki 0-2-re a Strasbourg-tól, majd újból legyőzték az ukránokat a viszzavágón 2-1-re. Ezután egy újabb vereség következett a bajnokságban, ezúttal a Toulouse-tól kaptak ki.

     

Mindkét csapat megérdemli a továbbjutást az Európa Liga csoportköreibe, de csak az fog továbbjutni aki mindenféle szempontból hatékonyan fogja megközelíteni ezt az oda-visszavágót. Egy olyan meccsre tippelek, mely kretén belül a franciák nem veszíthetnek, és nagy eséllyel láthatunk majd legalább egy-egy gólt mindkét oldalon, tekintve, hogy mindkét csapat támadása rendkívül erős.

Tippek Gent – Bordeaux

  Tipp: X2 – Szorzó 1.65  a Unibet   -en

 Tipp: Mindkét csapat gólt szerez – Szorzó 1.90  a Unibet   -en