Foci Tippek: GALATASARAY – LOKOMOTIV MOSZKA, Bajnokok Ligája – 2018.09.18

Galatasaray – Lokomotiv Moszkva – Bajnokok Ligája – 2018.09.18

Kedd este 21:00 órától, a Galatasaray hazai közönség előtt kezdi meg az európai kupaszereplését, a Bajnokok Ligája csoportkörében, az orosz bajnok Lokomotiv Moszkva ellen.

   

 Galatasaray –   Lokomotiv Moszkva

Két év kihagyás után, újra visszatér a legrangosabb európai kupasorozatba a Galatasaray. Másik részről a Lokomotiv Moszkvának sikerült megnyernie az orosz bajnokságot és 14 év után tér vissza a Bajnokok Ligája csoportkörébe.
A törökök múlt pénteken, hazai pályán verték a Kasimpasat 4-1-re aminek köszönhetően jó a hangulat, ráadasul egy jó formában levő támadósorral rendelkeznek amit át szeretnének menteni a Bajnokok Ligája csoportkörének nyitómérkőzésére is.

 A Cimbom alakulat rendszeresen betalál a hazai közönség előtt, vezetve a török bajnokságot, 4 győzelemmel a lejátszott 5 forduló után. Fatih Terim támadósorának kulcsembere és vezére Aren Derdiyok.

Másik felől a Lokomotiv meglehetősen kiszámíthatatlan formában érkezik Isztambulba, jelenleg az orosz bajnokság közepén helyezkedik el 7 forduló után. Az oroszok az előző fordulóban idegenben kaptak ki a Krasnodartól 2-1-re, míg az utolsó hazai mérkőzésükön egy 1-1-es döntetlenre futotta a Dinamó Moszkva ellen.
16 év után ez lesz az első egymás elleni mérkőzésük. A két együttes utoljára a 2002/03-as BL csoportkörében találkoztak, amikor is mindketten nyerni tudtak idegenben.

Tippek: Galatasaray – Lokomotiv Moszkva

Jelenleg, a Galatasaray jobb formában van és képes lehet a győzelemre. Figyelembe véve a meccs fontosságát mindenképp arra fogadnék, hogy a Galatasaray nem veszíti el a találkozót.
Nem lesz könnyű legyőzni a vendégeket, de ha nem sikerül rendezni a védelmüket kedd este sokba kerülhet az isztambuli kiszállás.
A Galata látványos, gólgazdag mérkőzésekkel kápráztatta el az eddigi közönségét (az utolsó 5 meccs közül 4 ezt megerősíti). Éppen ezért kötésben megrakva a dupla-esély 1X-et az 1.5 rúgott góllal a CAMPO BET-en kijön az 1.70-es szorzó.
Tipp: Galatasaray – Lokomotiv Moscova
  Tipp: 1X & 1.5 rúgott gól felett @ Szorzó   1.70  a CAMPO BET   -en

 

 

Powered by Live Score & Live Score App