Foci Tippek: GALATASARAY – Erzurum BB, Törökország Super Lig – 2018.09.28

Tippek – Galatasaray – Erzurum BB – Törökország Super Lig – 2018.09.28

Fatih Terim gárdáját meglepő módon legyőzték 3-0-ra a vasárnapi kiszálláson az Akhisar otthonában, pénteken megpróbálják elfeledtettni ezt a félrelépést. A Galata az újónnan promovált Eruzurumspor csapatát fogadja a török bajnokság 7. fordulójának nyitómeccsén.

   

 Galatasaray –   Erzurum BB
Cimbom elkezdte megvédeni a Super Lig bajnoki címét, eddig zsinórban 3 győzelmet jegyzett, de az utóbbi hetekben Fatih Terim gárdája kissé elindult lefelé a lejtőn. Az en-titre bajnokok elveszítették a bajnokság utolsó 3 meccséből kettőt, így éllovasból most a második helyre kerültek a Super Lig-ben.
A másik oldalon, a vendégcsapat kínlódik, hogy felvegye a versenyt az első osztály szintjével. Még mindig próbálják megszerezni első győzelmüket, jelenleg az utolsó helyen állnak, az első 6 forduló során 4 vereséget és 2 döntetlent jegyeztek.
A két csapat eddig nem találkozott egymással.

     

Szorzók Galatasaray – Erzurum BB

Tippek Galatasaray – Erzurum BB
Erzurum végre szerzett egy győzelmet a Török Kupában, ahol 1-0-ra verte az Ankara Demisport. Ezek ellenére, a csapat még nem törte meg a jeget a Super Lig-ben, nem hinném, hogy ezt pont az en-titre bajnok otthonában tenné meg.
Hogy a dolgok még nehezebbek legyenek a vendégek edzője, Mehmet Altiparmak számára, meg kell jegyeznem, hogy a Galatasaray ebben az idényben saját pályán eddig tökéletesen teljesített. A Cimbom-i csapat megnyerte mind a 4 meccsét a Turk Telekom Stadyumu-ban, az utolsó 3 meccsen pedig összesen 13 gólt szerzett.
Ezenkívül, a Bajnokok Ligája csoportmérkőzései során 3-0-ra verték Oroszország bajnokát, a Lokomotiv Moskow-ot is. Eren Derdiyok a csapat gólkirálya, 6 forduló során 3 gólt szerzett. Az Akhisar elleni meccsen nem játszott, most viszont arra számítunk, hogy első perctől pályán lesz.
Az Erzurum BB-vel ellentében, a Galata pihent a héten. A házigazdák határozott győzelmére tippelek.
Tippek Galatasaray – Erzurum BB
  Tipp: Hendikep meccs: Galatasaray (-1) @ Szorzó  1.80  a MALINA SPORTS   -en

 

Powered by Live Score & Live Score App