Foci Tippek Fulham - Cardiff - 2020. július 30. 20:45

Foci Tippek Fulham – Cardiff – 2020. július 30. 20:45. Megbízható tippmix tippek, ingyen tippek, napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb. A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legj. Exkluzív üdvözlő csomagodat!

Foci Tippek Fulham - Cardiff - 2020. július 30. 20:45

A két csapat az elmúlt 3 évben hétszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Fulham csapatának kedvez (13:8).

Ebből a csapatok háromszor játszottak a Fulham stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Fulham csapatának kedvez (4:1).

Az elmúlt fél évben a Fulham háromszor nyert hazai pályán és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Cardiff háromszor nyert idegenben és egyszer kapott ki. Ez kb. egyforma teljesítmény.
Ha az elmúlt egy évben, az Angol Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Fulham 6 győzelmet és 2 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Cardiff pedig idegenben hatszor nyert és kétszer kapott ki. Ez kb. egyforma teljesítmény.
Az elmúlt egy évben a Fulham olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Cardiff, a Swansea vagy a Birmingham. A Cardiff pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Middlesbrough, a Barnsley vagy a Bristol City. A Fulham erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.


Az elmúlt egy évben a Fulham olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Brentford vagy a Barnsley. A Cardiff gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Stoke vagy a Fulham. A Cardiff csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Foci Tippek

ALATT 2,5 – SZORZÓ 1.70

BÓNUSZ & FREEBET

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése. A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is. Mai meccsek- A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.

Online Fogadóirodák Listája 2020 Online Fogadóirodák Listája 2020 

Sportfogadó oldalak az https://ingyentippek.com/ weboldalon naponta megtudod a legfontosabb információkat a sport világából, legjobb ajánlatokat, úgy a foci világából, mint más sportágakbol tenisz, kosárlabda, kézilabda stb.  A már jól ismert szlogen “online mindig egyszerűbb” tökéletesen érvényes a sportfogadás esetén is, mivel az internetes fogadás rengeteg előnnyel jön. Otthonod kényelmében játszhatsz, vagy akár ha úton vagy, mivel az online irodák minden készülékről könnyen elérhetők, úgy speciális aplikaciokrol, mint egyszerűen a böngészőből is.

100% ÜDVÖZLÖ BÓNUSZ 20000 HUF-ig

100% ÜDVÖZLÖ BÓNUSZ 20000 HUF-ig