Foci tippek: FROSIONE Calcio – AS ROMA, olasz Serie A – 2019.02.23

Foci tippek – Frosinone – AS Roma – olasz Serie A – 2019.02.23

Frosinone vs AS Roma ponturi pariuri – Italia Serie A – 23 februarie 2019 1

A Serie A 25. fordulójában az utolsó előtti Frosinone az 5. helyezett AS Roma látogatását fogadja. A Forsinone-i Benito Stirpe stadionban 20:30-tól kezdik a mérkőzést.

1. Szorzók Frosinone – AS Roma

1.48 a vendég együttes győzelmének szorzója.
A legalább 3 találatnak a mérkőzésen szintén 1.73 a szorzója.
Félidő/végeredmény 2/2 szorzója 2.20-as.

2. Statisztikák, amelyeket a tippelés előtt figyelembe kell venni

2.1 Frosinone

A 19. a bajnokságban, 16 pontja van, 2 ponttal kevesebb mint a 18. Bolognának. 2 győzelme és 3 veresége van az előző 5 fordulóból, a győzelmeit mind idegenben szerezte a Bologna és a Sampdoria ellen. Az előző fordulóban kikapott a Juve otthonában, 3-0-ra, nem tudott a bajnoknak semmilyen gondot okozni. A hazai mérkőzések tábláján utolsó, 5 pontot szerzett 11 játék során.

2.2 AS Roma

A bajnokság 5. helyén áll, 41 pontja van, amit 11 győzelem, 8 döntetlen és 5 vereség során gyűjtött össze. Az előző 5 fordulóban 3 győzelmet és 2 döntetlent könyvelhetett el, a döntetleneket a rangsorban szomszédos Atalanta és AC Milan ellen. Sorozatban 3 győzelme van, ebből 2 bajnoki a Chievo és a Bologna ellen, míg a 3. a Bajnokok Ligájában a Porto ellen. Utolsó mérkőzésén hazai pályán a Bolognát verte meg 2-1-re, ahol a vendégek jobban játszottak, de sok helyzetet kihagytak a kapu előtt. Kolarov elérte a 7 találatot ebben a szezonban a bajnokságban, El Shaarawy után ő a második góllövője a csapatnak.

3. Utolsó információk a Frosinone – AS Roma meccs előtt

3.1 Frosinone
Pinamonti veheti át a kapitány Ciofani helyét a támadásban. Molinaro szintén kikerül a csapatból, az ő helyén Beghetto fog szerepelni a La Gazzetta dello Sport információi alapján.
3.2 AS Roma
Under visszatér az izomsérülése után, amelyet az FC Torino ellen szenvedett egy hónappal ezelőtt és jó eséllyel kezdő lesz. A csapat gólkirálya, El Shaarawy, ott lesz a támadósorban, az utolsó idegenbeli mérkőzésen ő szerezte meg együttese első gólját. De Rossi N`Zonzi helyét veszi át a kezdőben, mert a francia nem elég eredményes a támadásban.

4. Frosinone – AS Roma valószínű kezdők

Frosinone (3-5-2): Sportiello; Goldaniga, Salamon, Capuano; Zampano, Chibsah, Maiello, Cassata, Beghetto; Pinamonti, Ciano.
AS Roma (4-3-3): Olsen; Florenzi, Fazio, Jesus, Kolarov; Cristante, De Rossi, Pellegrini; Under, Dzeko, El Shaarawy.

5. Információk az utolsó egymás elleni mérkőzésekről

A 2 együttes csupán 3-szor találkozott eddig. A Róma mindhárom mérkőzést megnyerte. Mindhárom győzelem legalább 2 gólos különbséggel született.

6. Statisztikákon alapuló tippek Frosinone – AS Roma

A Róma utolsó 5 meccséből 4 legalább 3 góllal zárult. A több mint 2.5 gól szorzója 1.50. Fogadj most!
Az AS Roma nyert az előző 3 mérkőzésen, mindeniken legalább 2 találattal. A végeredmény 2 és több mint 1.5 gól szorzója 1.70. Fogadj most!
A Frosinone idén átlagosan 2 gólt kap hazai pályán. Róma több mint 1.5 gól 1.44. Fogadj most!

7. Az ingyentippek.com által ajánlott tippek a Frosinone – AS Roma mérkőzésre

7.1 Frosinone – AS Roma tipp érvelés
Minden gondolkodás nélkül a vendég együttes győzelmére fogadok, az AS Roma jó formában van, 3 győzelme van sorozatban. Annak ellenére, hogy legutóbb a Bologna uralta a meccset, győzni tudott, amit a játékosok széleskörű tapasztalatának köszönhet. A Róma az utolsó idegenbeli mérkőzésén tökletesen játszott Veronában, a Chievo ellen, ahol 3-0-ra győzött és Dzeko kiválóan játszott.
7.2 Frosinone – AS Roma – fő tipp
AS Roma győzelem @ 1.48. Fogadj ITT!


7.3 Frosinone – AS Roma – másodlagos tipp
Félidő/végeredmény 2/2 @ 2.18. Fogadj ITT!

8. TV csatornák és fogadóirodák, amelyek közvetítik a Frosinone AS Roma mérkőzést
Unibet.hu

9. Bónuszok és kedvezmények Frosinone – AS Roma

Katt IDE és tedd meg az Unibet tippet egy 20.000 forint értékű bónusszal!