Foci Tippek: FIORENTINA – EMPOLI, Olaszország Serie A – 2018 december 16

Fiorentina – Empoli – tippek – Olaszország Serie A – 2018 december 16

A Fiorentina szurkolói szeptember vége óta nem örülhettek kedvenceik győzelmének, de most nem számítanak más eredményre az Empoli ellen, melynek az Artemio Franchi ad otthont. A házigazdák győzelmére a szorzó 1.75. Figyelembe véve az Empoli remek formáját, tippünket inkább a gólok számára alapozzuk.

Related image  Image result for Fiorentina – Empoli

 Fiorentina
A döntetlenek bajnoka a Seria A-ban, 15 forduló során 7 alkalommal ikszeltek le. Ebből ötöt idegenben jegyeztek, saját pályán a két döntetlenen kívül négy győzelmet és egy vereséget jegyeztek.
Az utóbbi időben jegyzett szerén eredmények a nehéz beosztásnak köszönhetőek. Legutóbbi két ellenfelük saját pályán a Roma (1-1) és a Juventus (0-3) voltak.
Stefano Piol edző ai este 4-3-3 felállást alkalmazza, a támadóvonalban találjuk Simeone, Mirallas, Chiesa, Vlahovic, Pjaka, Veretout vagy Cyril Thereau-t, az FCSB volt csatárát.
Egy héttel ezelőtt 3 gólt rúgott a Sassuolo-nak, de nem sikerült győznie, be kellett érje egy ponttal.
Lehetséges kezdő: Lafont – Laurini, Pezzella, Ceccherini, Biraghi – Benassi, Edimilson, Veretout – Gerson, Vlahovic, Pjaca.

    

 Empoli
Saját hamujából született újjá az utolsó 4 forduló során, ez idő alatt 10 pontot szerzett, többet mint az első 11 fordulóban összesen.
Giuseppe Iachini erős pontja Caputo kiváló formája és a támadó játékuk.
Tekintve az utolsó 8 fordulót, 14 gólt szerzett és 16-ot kapott. Sikerült gúlt rúgnia a Juventus-nak és a Napoli-nak is, akik a Serie A első két helyén állnak.
A keret szempontjából elég jól áll, egyetlen lesérült játékosa van , Polvani.
Lehetséges kezdő: Provedel – Di Lorenzo, Veseli, Sylvester, Maietta, Pasqual – Krunic, Bennacer, Traore – Gumina, Caputo.

Szorzók Fiorentina – Empoli

TIppek Fiorentina – Empoli
Fiorentina félelmetes tud lenni hazai pályán és eltökélt, hogy megszerezze a 3 pontot. Ehhez legalább két gólra lesz szüksége, tekintve, hogy a védekezése kicsit sebezhető és nagy az esélye, hogy gólt kapjanak.
Empoli megpróbál élni azzal, hogy a játékosok morálja kiváló, Caputo pedig nagyon jó formában van, A fiorentina pedig mostanában szerényen teljesített az utóbbi két hónapban.
Bár a vendégek 5-3-2es felállásban játszanak, a valóságban nagyon nyitott játékot gyakorolnak még idegenben is, tekintve, hogy az utolsó kiszállásain két gólt szerzett a Spal ellen, egyet a Napoli-val és hármat a Frosione ellen.
Az utolsó 5 kiszállásból 4 nagyon látványos volt, melyek végén 3,-4 vagy akár 5 gól is született.
Tipp Fiorentina – Empoli
   Tipp: Több mint 2,5 gól @ szorzó  1.75 a CasiniBET   -nél @ Tedd meg a tippet itt

KATTINTS IDE és tedd meg a tippem a CasiniaBET-nél 50.000 forint bónusszal!

 

Powered by Live Score & Live Score App