Foci Tippek: FINNORSZÁG – MAGYAROSZÁG – UEFA Nemzetek Ligája – 2018.09.08

Tippek– Finnország – Magyarország – UEFA Nemzetek Ligája – 2018.09.08

Szombaton 19:00 órától láthatjuk a magyarok első szereplését az UEFA Nemzetek Ligája keretén belül, ahol a finn válogatottal csapnak össze Tampere-ben.

   

Finnország – Magyarország
Magyarországnak nem siekrült túl jól a VB selejtező kampánya, ahol a B csoprotban a 3. helyen végeztek.

Tulajdonképpen, válogatottunk még közel sem járt ahhoz, hogy harcolhasson az első két helyért, melyeket Portugália és Svájc foglaltak el, akik a teljes kampányt uralták, és 10 fordulóból 9-et megnyertek.

A barátságos mérkőzések után sem mondhatjuk el, hogy van okuk pozitív jövőt jósolni a válogatottnak, az idei 4 mérkőzés során 3 vereséget és egy döntetlent jegyeztünk, annak ellenére, hogy ellenfeleink elég szerények voltak: Kazakhsztán, Skócia, Fehéroroszország és Ausztrália.

A másik oldalon, a házigazdák soha nem jutottak ki egy hasonló tornára, az utolsó VB selejtező kampányuk katasztrófális eredménnyel indult, az első 6 fordulóban 5 vereséget jegyeztek.
Ezek ellenére, Markku Kanerva edző reméli, hogy megtalálta a megoldást a legutóbbi selejtező és barátságos mérkőzések után, melyek során olyan csapatok ellen játszodtak mint Fehéroroszország, Makedónia, Törökország, Horvátország vagy Izland. Tehát a skandinávok viszonylag becsületes formában lépnek majd pályára.
Magyarország az eddigi 10 Finnország elleni meccse során 5 győzelmet jegyzett és csak 2 vereséget jegyzett. Az utolsó két találkozó az Euró 2016-os selejtezők során volt, amikor válogatottunk 2 győzelmet jegyzett, mindkét találkozó végeredménye 1-0 volt.

Szorzók Finnország – Magyarország

Tippek Finnország – Magyarország

Finnország az utolsó 4 barátságos mérkőzés során 3 alkalommal veretlen maradt (Makedónia, Málta és Fehéroroszország ellen). A VB selejtezőket is elég pozitívan zárta, az utolsó 4 fordulóban nem veszített, annak ellenére, hogy erős válogatottakkal csapott össze, mint Izland, Horvátország és Törökörszág.

A mi válogatottunk egy pontosan ellenkező hangulattal és formában fog pályára lépni. A magyar csapat az utolsó 4 mérkőzése során 3 vereséget és egy döntetlent jegyzett, és minden alkalommal legalább egy gólt kapott.

A válogatottnak óriási mínuszt jeelnt, hogy a legfontosabb játékos, és egyben csapatkapitány, Dzsudzsák Balázs még mindig klubcsapatot keres magának.
Annak ellenére, hogy a finnek védekezése elég szilárd, támadásban egyik csapt sem játszik valami jól, ezért egy zárt, kevés gólos és unalmas első félidős meccsre számítok, ahol egyik csapat sem fog túl nagyot kockáztatni.

Tipp Finnország – Magyarország
   Tipp: kevesebb mint 1,5 gól összesen a meccsenSzorzó 1.45 a CampoBet   -en

Powered by Live Score & Live Score App