Foci Tippek: FEYENOORD – TRENCIN. A hollandoknak vissza kell vágniuk.

Feyenoord – Trencin. A hollandoknak vissza kell vágniuk.

Az Európa Liga csoportjaiba való jutás selejtezőinek 3. köréhez értünk, annak is a visszavágóihoz. A mai nap sok érdekes mérkőzést tartogat számunkra, melyek minden bizonnyal megörvendeztetik a focirajongókat. Az egyik ilyen találkozó a Feyenoord- Trencin mérkőzés, mely 20:30 órától kezdődik a De Kuip stadionban.

feyenoord  trencin

 Feyenoord, a találkozó házigazdája, a szlovák csapat látogatását fogadja, és megpróbál egy pozitív eredményt jegyezni, hogy lemossa az odavágó szégyenét, a továbbjutástól messze áll a holland csapat. A Giovanni van Bronckhorst által vezetett gárda,a Feyenoord az idei európai szezont a selejtezők első körében kezdte. A találkozón látszott, hogy sok hivatalos meccset nem játszodtak előtte, a szlovákok pedig ezt kihasználva, egy nagyon látványos meccset produkáltak. A hollandok 4-0-ra veszítettek, nem sikerült egy gólt sem szerezniük, a klub vezetősége is komolyan megszídta őket, most pedig kötelesek lemosni magukról ezt a szégyent.

 Trencin, a találkozó vendégcsapata, favorit a továbbjutásra, de nem a mai győzelemre, annak ellenére, hogy Szlovákiában megnyerték az odavágót, a dolgok továbbra is a holland csapatnak kedveznek. A szlovákok kerete messze áll az Európa Liga csoportjainak szintjétől, ahova nehéz lesz bejutniuk, ha nem szárnyalják túl önmagukat. Az európai idény eddig tökéletesen alakul a szlovákok számára, akik az első körben a macedón Buducnost-ot ejtették ki, majd a lengyel Gornik csapatát, akit öszesítettben 5-1-re vertek. Az erejük a támadásban a múlt héten is megmutatkozott, amikor az egész Európát meglepték a Feyernoord-nak rúgott 4 góllal. Hollandiában azzal a gondolattal érkeznek, hogy egyáltalán nem mutatkozhatnak túl lazáknak, mivel a hollandok minden apró hibájukat ki fogják használni, hogy közelebb kerüljenek a play-off-ba való jutáshoz.


Mindkét csapat szereti a támadó helyzeteket, és ezáltal szeretnek minél több gólt szerezni. Ez alkalommal a hollandoknak muszáj első perctől támadniuk és egy legalább 4 gólos látványos meccset produkálniuk, hogy megmutassák hisznek esélyeikben, bármennyire is kicsik azok, de a továbbjutás nem lehetetlen, főleg egy ilyen csapat esetében mint a Feyenoord.Egy legalább 3 gólos mérkőzésre fogok tippelni, és arra is, hogy a Trencin legalább egy gólt rúg a hollandoknak.
Tippek Feyenoord – Trencin

 Több mint 2.5 gól – Szorzó 1.40  a CampoBet   -en

 Több mint 3,5 gól – Szorzó 2.00  a CampoBet   -en