Foci Tippek: FENERBAHCE – BESIKTAS, Törökország Super Lig – 2018.09.24

Tippek – Fenerbahce – Besiktas – Törökország Super Lig – 2018.09.24

A török Super Lig 6. fordulója ennél szebben nem is érhetne véget. Hétfőn este 20:00 órától a Fenerbahce és Besiktas párbaja látványos derbit ígér.

  

Fenerbahce vs. Besiktas
 Fenerbahce nem ért fel az elvárásokig ebben az idénykezdésben, most pedig a ranglista közepén helyezkedik el, 5 forduló után csupán 6 pontot sikerült szerezniük. A hétfő esti párbaj újjáélesztheti a csapat hangulatát, és egy győzelem során a Fenerbahce 2 pontra lenne a Super Lig Top 4-től.
A házigazdák az utolsó 5 forduló során 4 vereséget jegyeztek, az Európa Ligában pedig szintén kikaptak a Dinamo Zégráb otthonában. Az 5 forduló során, az utolsó meccs volt az egyetlen amit megnyertek 1-0-ra a Konyaspor ellen. Fenerbahce jobban játszik saját pályán, ahol lazábban szerez gólokat mint idegenben.

 Ezek ellenére, a Besiktas egy nehéz ellenfél lesz és nem fogja könnyen beadni a derekét. A fekete sasok sokkal jobb eredményeket ért el ez a találkozó előtt mint ellenfelük, az utolsó 5 meccs során 4 győzelmet és egy döntetlent jegyeztek. Ez idő alatt 11 gólt szereztek.
Az utolsó egymás elleni meccsen a Fenerbahce otthonában a házigazdák nyertek 3-0-ra. A Besiktas az Ulker Stadyumu-ban utolsjára 2009-ben nyert 4-2-re egy látványos meccs keretén belül. Az utolsó 4 alkalommal mindig 3-nál több gól született.

Szorzók Fenerbahce – Besiktas

Tippek Fenerbahce – Besiktas
Egy újabb látványos találkozóra számítok, ezúttal viszont úgy gondolom, hogy a Besiktas véget vethet a 11 egymás utáni meccsnek, amikor nem sikerült győznie a Fenerbahce otthonában. A vendágek formáját tekintve, úgy gondolom, hogy veretlenül térhetnek majd haza a Fenerbahce-tól.
Mindkét csapat elég sok gólt szerzett de kapott is az eddigi meccsek során, ezért úgy gondolom, hogy most is minimum 2 gólt látunk majd, főleg, hogy az egymás elleni találkozók mindig látványosra sikerültek. Következésképpen ne hagyjátok ki az X2 és több mint 1.5 gól tippet, melynek szorzója 2.02 a CAMPO BET-nél!
Akik viszont a napi szelvényen is megtennék ezt a tippet, azt ajánlom, hogy inkább csak az X2-re fogadjanak
Tipp Fenerbahce – Besiktas
  Tipp: X2 és több mint 1.5 gólSzorzó  2.02  a CAMPO BET    -en

 

Powered by Live Score & Live Score App