Foci Tippek: FENERBAHCE – ANTALYASPOR, Super Lig este 19:00 órától

A BAJNOKI CÍMÉRT VALÓ HARCBAN A FENERBAHCE NEM TÉVEDHET


Hétfőn este 19:00 órától a Fenerbahce fogadja az Antalyaspor éátogatását, a Super Lig 30. fordulójának zárómérkőzésén. .


Fenerbahce-t folyamatosan fenyegeti a veszély, ha a szezon végéig hatramaradt meccseken elveszít akár egy pontot is, eleshet a bajnoki címtől. Az előző fordulóban sikerült talpon maradnia, és 2-1-re verte a Sivasspor csapatát, kipipálva ezáltal zsinórban a negyedik győzelmüket az utóbbi öt meccsből, amiből egyet sem veszítettek el. Jelenleg a 4. helyen állank 57 ponttal, 6 pont hátrányuk van az éllovas Galatasaray-hoz képest, viszont egy meccsel kevesebbet játszodtak, és egy győzelem során felzárkozhatnak három pontra, illetve kettőre a Basaksehir és Besiktas-hoz képest. Besiktas-hoz fűződik az utolsó hivatalos meccsük is, a két csapat egy félidőn keresztül harcoltak egymás ellen a Török Kupa elődöntőjének visszavágóján, de végül a meccset megszkították az erőszakoskodások miatt.

Fenerbahce: Demirel – Isla; Skrtel; Neustadter; Kaldirim -Souza; Topal -Dirar; Giuliano; Chahechouche – SOldado

Antalyeispor formája bármely csapatot eltud ijeszteni, függetlenül a keret összetételétől. Az előző fordulóban jegyzett, Konyaspor elleni döntetlen után, a csapat zsinórban a negyedik sikeres fordulóját zárta, ez idő alatt 3 győzelmet és egy döntetlent jegyzett. Ugyanakkor, ennek a jó időszaknak köszönhetően felkerült a 13. helyre 35 ponttal, de ettől még nem menekül meg a kiesés elleni harctól, mivel csak 3 pont előnye van az első kieső helyen álló csapattal szemben, viszont ő is egy meccsel kevesebbet játszott, és egy meglepetés folytán, akár jobban is elhúzhat a veszélyzónából.

Antalyaspor: Boffin – Celustka; Djourou; Angelo; Aytac – Sangare; Kurtulus; Charles; JEvtovic – Kadah; Doukara

A győzelem nagyon fontos mindkét csapat számára, de például a Fenerbahce sorsa nem csak a saját eredményeitől függ, mivel muszáj behoznia hat, illetve öt pontot egy BL helyért vagy a bajnoki cím megnyeréséért. A keretek közti különbség nyilvánvaló, ezért arra számítok, hogy a házigazdák egy folyamatosan támadó játékot fognak játszani, ami legalább három találattal jár.

Fenerbahce – Antalyaspor tipp: több mint 2,5 gólSzorzó 1.50 a WINMASTER-en
Fenerbahce – Antalyaspor nagy szorzós tipp: több mint 3,5 gólSzorzó 2.25 a WINMASTER-en

Powered by Live Score & Live Score App