Foci tippek – Fc. VALENCIA – Sporting GIJON – spanyol Copa del Rey – 2019.01.15

Foci tippek – Valencia – Gijon – spanyol Copa del Rey – 2019.01.15

A Valencia nagy válságban van, keresi a revansot, miután a kupa nyolcaddöntőjének első mérkőzését 2-1 arányban elveszítette. Az összecsapásra az Estadio de Mestalla-n kerül sor, kedden 21:30 órai kezdettel, a hazai együttes győzelmének pedig nagyon kicsi a szorzója, 1.30 alatti. Lásd alább, hogy milyen tippet választottam erre a mérkőzésre.

Image result for SPORTING Gijon

 Valencia
A bajnokság 10. helyén áll a maga 23 pontjával, pontegyenlőségre a 11. helyezett Levante együttesével. Nagyon gyenge szezonja van, mindössze 4 győzelmet tudott aratni 19 forduló során, emellet 11 döntetlent és 4 vereséget könyvelhetett el. Egy hazai pályán elért Valladolid elleni 1-1-es döntetlen után érkezik, amely meccsen Rodrigo kihagyott egye tizenegyest az 54. percben, majd Parejonak sikerült megszerzni a vezetést a 71. percben, azért, hogy ugyancsak a Parejo hibájának köszönhetően Alcaraz kiegyenlítsen a végén a vendégek javára az egyetlen lövéssel amely eltalálta a hazaiak kapuját.

 Gijon
A bajnokság 12. helyén áll, 27 pontja van amelyet 6 győzelemnek, 9 döntetlennek és 6 vereségnek köszönhet. Az utolsó 5 fordulóból csak egyet tudott megnyerni a bajnokságban, a Mallorca ellen 1-0 arányban hazai közönsége előtt. Utolsó mérkőzése 1-1-es döntetlen volt, a 3. az utolsó 5 játékából, amelyet a bajnokság második helyezettjének otthonában, az Albacete pályáján szerzett meg. Ezen a mérkőzésen már a 24. percben megszerezte a vezetést Djurdjevic góljával, azonban 4 perccel a vége előtt ellenfele kiegyenlített.

Szorzók Valencia – Gijon

Tipp Valencia – Gijon
A Valencia válságban van, amit úgy túnik, hogy az edző nem tud megoldani és amit a támadójátékosok hatékonytalanságának köszönhet, nem hiszem, hogy nagy különbséggel győzni tudjon. Minimális az esélye, hogy európai szereplést érő helyet szerezzen a bajnokságban, ezért csupán a kupagyőzelemmel érheti el, hogy jövőben az Európa Ligában játszhasson.
Ebből az okból kifolyólag, azt gondolom, hogy a Valencia legalább 1:0-ás eredményre képes lesz, amely eredménnyel továbbjuthat a negyeddöntőbe.

  Tipp: 1(Valencia) és kevesebb mint 3.5 rúgott gól szorzó 2.05  a CampoBET -nél @ Fogadj most!

KATTINTS IDE és tedd meg a tippem a CampoBET 50.000 forint bónusszal!