Foci Tippek: FC. SEVILLA – HUESCA, Spanyol La Liga – 2018.10.28

Foci tippek Sevilla – Huesca – spanyol La Liga – 2018.10.28

1.40-es szorzó mellett fogadtam a Sevilla – Huesca mérkőzésre. A lentebbi elemzésben olvashatjátok, hogy miről is van szó. A 20:45-kor kezdődő meccsnek van egy határozott favoritja.

Image result for Sevilla – Huesca  Related image

 Sevilla
A forduló előtt a bajnokság 4-ik helyét foglalja el, jó szezont fut, annak ellenére is, hogy az múlt héten elveszítette a Barcelona elleni rangadót.
Az Europa Ligában is jól szerepel, a héten nagy különbséggel verték a török Akhisarspor csapatát (6 – 0).
Hazai pályán sorozattól függetlenül utóbbi 4 mérkőzését megnyerte. A bajnokság második legjobb támadását tudhatja magáénak.
Amadou és Gonalons hianyozni fognak.

    

 Huesca
A La Liga utolsó helyét foglalja el, látszik, hogy nem üti meg a bajnokság szintjét. Az elmúlt időszakban nem sokat mutatott, 8 mérkőzés óta nem volt sikere. Mi több, 7-ből 6 mérkőzést elveszített az elmúlt időszakban a bajnokságban. A védekezése a leggyengébb a spanyol élvonalban.
Breazanic, Luisinho és Musto nem fog játszani, míg Meler kérdéses.

Szorzók Sevilla – Huesca

Tipp Sevilla – Huesca
Lehetetlennek tűnik, hogy a Sevilla kikapjon az utolsó helyezettől, a két keret értékbeli különbsége hatalmas. Mint már említettem a Sevilla utóbbi 4 hazai mérkőzését megnyerte, míg ellenfele nem tudott győzni utolsó 8 mérkőzésén. Minimum 3 gólra számítok, hiszen a házigazdák támadása az egyik legerősebb a bajnokságban, rúgott góljainak átlaga is 2 feletti.
A Sevilla utóbbi 8 mérkőzésének mindenikén született legalább 3 gól, hiszen ők is elég gyakran kapnak.

  Tipp: 1X és több mint 2.5 gól, szorzó 1.40  a CasiniaBET  -en. Fogadj most!

Regisztrálj és fogadi itt!

Powered by Live Score & Live Score App