Foci tippek: Fc. SEVILLA – Athletic Club BILBAO, spanyol Kupa – 2019.01.16

Foci tippek – Sevilla – Bilbao – Spanyol Kupa – 2019.01.16

Az első mérkőzésen a Sevilla megnyugtató előnyre tett szert, a visszavágóra különösebb gond nélkül készülhet, hiszen az Athletic Bilbao legalább 3 góllal kéne nyerjen, hogy a negyeddöntőbe juthasson. A Ramon Sanchez stadionban 20:30 órától kezdik a játékot.

Sevilla – Bilbao – ponturi pariuri Cupa Spaniei – 16 ianuarie 2019 Image result for bilbao athletic

 Sevilla
A bajnokság 3. helyén áll, 33 ponttal zárta az őszi fordulót. Az utolsó 5 fordulóban gyengén teljesített, csak egy győzelmet tudott szerezni 3 döntetlen és 1 vereség mellett. Utolsó bajnoki mérkőzését Bilbao-ban elveszítette az Athletic ellen 2:0 arányban, Inaki Williams megállíthatatlan volt, 2 gólt szerzet, míg a Sevilla témadójátéka nagyon gyengére sikerült.
Valószínű kezdő 11: Juan Soriano; Promes, Mercado, Carriço, Sergi Gómez, Alix Vidal; Roque Mesa, Amadou, Franco Vázquez; Ben Yedder, Munir.

 Bilbao
Kilépett a kiesőzónából és már a 15. helyen áll, az őszi fordulót 22 ponttal zárta. A bajnokságban 5 mérkőzés óta veretlen, 3 győzelem és 2 döntetlen a mérlege. A kupában szerzett vereség után hamar magára talált és vissza tudott vágni 2:0 arányban az utolsó bajnokin, amikor a védelme nagyon jól szerepelt.
Valószínű kezdő 11: Unai Simón; De Marcos, Unai Núñez, Iñigo Martínez, Balenziaga; Iturraspe, Nolaskoain; Ibai, San José, Susaeta; Guruzeta.

Szorzók Sevilla – Bilbao

Tipp Sevilla – Bilbao
Legalább 2 gólra számítok ezen a mérkőzésen, de nem hiszem, hogy láthatunk 4-et, hiszen a vendégeknek legalább 3 gólra van szükségük, ugyanakkor védekezniük is kell, mert 1 hazai gól esetén legjobb esetben is hosszabításra kerülhet sor, ha a baszkoknak sikerül a 3 találatot megszerezni.
Ugyanakkor az elmúlt hét mindkét direkt találkozójának eredménye ezen az intervallumon belül volt, a Sevilla 3-1 arányban győzőtt a kupában, majd a Bilbao a bajnokságban 2-0-ra nyert.
A baszkok legnagyobb gondja az, hogy a Sevilla védelme nagyon ritkán kap 2 gólnál többet, erre az idei szezonban az utolsó előtti fordulóban volt példa és az Európa Ligában november elején az Akhisarspor elleni mérkőzésen.

 Tipp: 2-5 rúgott gól @ szorzó 1.54 az Winmasters   -en @ Fogadj most!

KATTINTS IDE és tedd meg a tippem a Winmasters-nél 15.000 forint bónusszal!