Foci tippek: Fc. GIRONA – Real SOCIEDAD, spanyol La Liga – 2019.02.25

Foci tippek: Fc. GIRONA – Real SOCIEDAD, spanyol La Liga – 2019.02.25

ponturi pariuri girona vs real sociedad

A La Liga 25. fordulója hétfőn zárul az Estadio Municipal de Montilivi-n, ahol a Girona a Real Sociedad látogatását fogadja. A mérkőzés 21:00 órakor kezdődik.

1. TV csatornák és fogadóirodák, amelyek közvetítik a Girona – Real Sociedad mérkőzést

MalinaSports.hu

2. Utolsó információk a Girona – Real Sociedad meccs előtt

2.1 Girona

Az előző fordulóban hatalmasat játszott, amikor a Real Madrid otthonában 2-1-re győzni tudott. Ne feledjük, hogy a félidőben még vesztésre állt, innen tudott fordítani Stuani és Portu góljaival. Ezzel véget ért 10 mérkőzés óta tartó nyeretlen sorozata. A bajnoki tabellán a 15. helyre jött előre, de csak 4 pont választja el a kiesőktől. A következő fordulókban kéne hozza a Madridi jó formát, hiszen egészen biztos, hogy nem szeretné a szezon végét a veszélyzónában tölteni.
Aday és Mojica több ideje sérültek, most sem állnak az edző rendelkezésére. Stuani is kérdéses, aki enyhe sérülést szenvedett, míg Pons és Planas játéka sem biztos.

   

2.2 Real Sociedad

Sokkal jobban teljesít hétfői ellenfelénél, az előkelő 7. helyen áll. 37 pontja van eddig, az előző fordulóban szép játékkal a Leganes-t győzte le hazai pályán 3-0 arányban. 8 forduló óta nem kapott ki. Nagyon jó formában van, így nagy elvárásokkal érkezik egy gyengébb csapat otthonába. Eddig 5 alkalommal nyert idegenben, ebből egyszer ő is a Bernabeu-n.
Az együttes gólkirálya, Willian Jose, az összegyűlt sárgák miatt nem lehet ott ezen a találkozón, akárcsak Theo Hernandez. Gorosabel, Illarramendi és Merquelanz mind sérültek.

3. Girona – Real Sociedad valószínű kezdők

Girona (5-3-2):Bono – Carnero, Juanpe, Bernardo, .Alcala, Porro – Garcia, Douglas, Pons – Portu, Stuani.
Real Sociedad (4-2-3-1): Rulli – Munoz, Navas, Llorente, Zaldua – Zurutuza, Zubeldia – Oyarzabal, Merino, Pardo – Sandro.

4. Információk az utolsó egymás elleni mérkőzésekről

Az őszi fordulóról hiányzott az izgalom, 0-0-al ért véget. A Real Sociedad 4 pontot szerzett az előző szezon 2 egymás elleni mérkőzésén, amelyikből egyiket 5-0 arányban nyert meg.

5. Girona – Real Sociedad az utolsó egymás elleni összegzője

6. Statisztikákon alapuló tippek Girona – Real Sociedad

Az utóbbi 7 egymás elleniből 5 mérkőzés legtöbb 2 góllal ért véget. 1.66 a kevesebb mint 2.5 találat szorzója. Fogadj most!
A Sociedad az előző 4 fordulóból 3-szor nem kapott gólt. 3.30 a szorzója, hogy a Girona nem tud betalálni. Fogadj most!
A Girona sorozatban 6 hazai mérkőzésen nem tudott nyerni. Az X2 szorzója 1.58. Fogadj most!

7. Szorzók Girona – Real Sociedad

Annak ellenére, hogy a hazai együttes gyengébben áll a bajnokságban, a fogadóirodák őt látják esélyesebbnek, győzelmének szorzója 2.40.
Stuani góljának szorzója kereken 2.00.

8. Az ingyentippek.com által ajánlott tippek a Girona – Real Sociedad mérkőzésre

8.1 Girona – Real Sociedad tipp érvelés
A bajnokságban elfoglalt helye ellenére, a Girona sok lehetőséggel rendelkező együttes, ami meg is látszott az előző fordulóban. A vendégek védelme elég biztos, míg Stuani-val és Portu-val a támadásban remekül néz ki. Minden bizonnyal a Girona játékkedve jóval emelkedettebb a Real legyőzése után és azt hiszem, hogy végre magára talált az együttes. Azt hiszem, hogy a hazaiaknak újra jó meccsük lesz és végül győzni tudnak.
8.2 Girona – Real Sociedad – fő tipp
Girona vagy Real Sociedad @ 1.70. Fogadj ITT!


8.3 Girona – Real Sociedad – másodlagos tipp
1(Girona) nyer @ 2.50. Fogadj ITT!

9. Bónuszok és kedvezmények Girona – Real Sociedad

50.000 forintig terjedő kezdő bónuszod van az első letétre. Szerezd meg ITT!