Foci tippek: Fc. GIRONA – REAL MADRID, spanyol Copa del Rey – 2019.01.31

Foci tippek – Girona – Real Madrid – spanyol Copa del Rey – 2019.01.31

A Girona – Real Madrid párharc dönti el, hogy melyik lesz az utolsó csapat, amely a Sapnyol Kupa elődöntőjébe jut. A Real Madrid az esélyesebb ebben a tekintetben, hiszen hazai pályán 4-2 arányban győzött az első mérkőzésen. Az összecsapásra a Municipal de Montilivi stadionban kerül sor Gironában, 21:30 órai kezdettel.

Related image  Image result for Girona – Real Madrid

 Girona

24 pontjával a bajnokság 14. helyén áll, pontegyenlőségre a 15. helyezett Espanyol csapatával. Sorozatban 3 mérkőzést veszített, 2-t a bajnokságban a Betis és a Barcelona ellen és 1-et a kupában a Real Madrid ellen az első körben. Utolsó mérkőzésén a Barcelona ellen (2-0) 40 percen keresztül emberhátrányban játszott, miután Espinosa-t kiállították.
Mojica, Benitez, Patrick Roberts és Planas sérültek a hazai együttesből.

    

 Real Madrid

A pódium utolsó fokán áll, 5 pontra az Atletico Madridtól és 10 pontra az éllovas Barcelonától. Ellenfelével ellentétben 3 győzelem után érkezik, 2-t hazai pályán és egyet idegenben szerzett. Utolsó győzelmét Barcelonában szerezte az Espanyol ellen 4-2 arányban, amikor mind a 4 gólt a 70. perc előtt szerezte.
Vellejo, Asensio, Navas és Mariano a vendég együttes sérültjei.

Szorzók Girona – Real Madrid

Tipp Girona – Real Madrid

Az odavágó 4-2-es sikere után a Real Madridnak egy gól is elég, hogy biztos lehessen a továbbjutásban és biztos vagyok benne, hogy azon lesz, hogy ezt a találatot megszerezze. A másik oldalon a Gironának egyetlen esélye ha nekiesik ellenfele kapujának és megpróbálja behozni a 2 gólos hátrányát.
A Girona utolsó 5 mérkőzéséből 4 úgy végződött, hogy mindkét csapat betalált, míg a Real Madridnak 3 ilyen mérkőzése van ugyanennyiből.

   Tipp: mindkét együttes gólt szerez szorzó 1.55 a CasiniaBET   -nél @  Fogadj most!

KATTINTS IDE és tedd meg a tippem a CasiniaBET-nél 50.00 forint bónusszal!