Foci Tippek: Fc. BRIGHTON – Fc. LIVERPOOL, angol Premier League – 2019.01.12

Foci tippek – Brighton – Liverpool – angol Premier League – 2019.01.12 

Január 12-én 16:00 órai kezdettel, a PL vezető helyén álló Liverpool az Amex Stadium-ba látogat, ahol a Brighton együttese lesz az ellenfele. Ezen a mérkőzésen sok gólra számítok.

Image result for Brighton fc   Image result for Brighton – Liverpool

 Brighton
Szerény együttes, a fogadóirodák szerint esélytelen ezen a mérkőzésen, hiszen egy jóval erősebb formáció lesz az ellenfele. A Brighton célja ebben a szezonban a Premier League-ben való bentmaradás, jelenleg a 13 helyen éll, elég nagy távolságra a 18.-tól, amely a Championship-be vezet. A Chris Hughton által felkészített csapat 26 pontot szerzett eddig, 7 győzelem, 5 döntetlen és 9 vereség a mérlege, 24 rúgott és 5-el több kapott góllal. Jó időszakon megy keresztül, hiszen 4 meccs óta veretlen, legyőzte az Everton-t és a Bournemouth-t, valamint döntetlent játszott az Arsenal-al és a West Ham-el.
Valószínű kezdő 11: Button – Bernardo, Duffy, Dunk, Montoya – Locadia, Propper, Stephens, March – Gross – Murray.

 Liverpool
Jóval értékesebb keret áll a rendelkezésére, ezért a fogadóirodák határozott esélyesnek látják az idegen pálya ellenére is, hiszen minden forrása adott ahhoz, hogy gond nélkül felül kerekedjen ellenfelén. Jurgen Klopp csapata remek szezont fut, vezeti a bajnokságot és a cím elhódításában reménykedik majdnem 3 évtizednyi szünet után. 17 győzelme, 3 döntetlenje van az eddigi 21 fordulóban, egyetlen alkalommal kapott ki, pont az előző fordulóban a Manchester City otthonában. Az Etihad Stadium-ban elszenvedett vereség után, a Liverpool kiakpott az Angol Kupában is, a Wolves ejtette ki 2-1 arányban.
Valószínű kezdő 11: Alisson – Robertson, Van Dijk, Fabinho, Alexander-Arnold – Keita, Henderson, Wijnaldum – Mane, Firmino, Salah.

Szorzók Brighton – Liverpool

Tipp Brighton – Liverpool
A Brighton meggyőzően szerepel az elmúlt időszakban, jó a hangulat a csapatnál és a hazai közönség mellett szép eredményt érhet el ezen a mérkőzésen.
A Liverpool jóval erősebb csapat és motivált is, hogy megnyerje ezt a mérkőzést, hiszen az első hely a tét, de a jelenlegi gyenge formája arra ösztönöz, hogy elkerüljem a direkt fogadást a győzelmére.
A gólok számára fogok tippelni, amelynek jó szorzója van és azt hiszem nagy eséllyel be is fog jönni.

  Tipp: több mint 2.5 rúgott gól  @ szorzó 1.75 az Unibet -en  @ Tedd meg a tippet itt >>

Katt IDE és tedd meg az Unibet tippet egy 20.000 forint értékű bónusszal!