Foci Tippek: FC. BASEL – VITESSE ARNHEM. Sok gólos mérkőzés elejébe nézünk.

Basel – Vitesse. Sok gólos mérkőzés elejébe nézünk.

Az Európa Liga csoportjaiba való jutás selejtezőinek 3. köréhez értünk, annak is a visszavágóihoz. A mai nap sok érdekes mérkőzést tartogat számunkra, melyek minden bizonnyal megörvendeztetik a focirajongókat. Az egyik ilyen találkozó a Basel- Vitesse mérkőzés, melynek a St.Jakob-Park ad othont, este 20:00 órától.

vitesse  

 Basel, a mai találkozó házigazdája, az Arnhem-i csapat látogatását fogadja, és favoritként indul az odavágón elért eredményének köszönhetően. Az Alexander Frei által irányított svájci klub az európai kalandját a BL selejtezőkben kezdte, ahonnan Rayvan Lucescu csapata, a PAOK Salonic ejtette ki őket. A svájciak sokat gyengültek az előző idényhez képest, semmi esélyük sem volt a görög gárda ellen. Ennek ellenére, szépen összeszedték magukat, és sikerült Hollandiában 1-0-ra nyerniük, a gól az utolsó percekben érkezett, és megtörte a balszerencsés sorozatukat a svájciaknak. Nemrég, a bajnokságban is győztek, 3-2-re verték a Sion csapatát, így a találkozó előtt játékkedvük is helyrejött.

 Vitesse, a mai vendégcsapat, második eséllyel indul ami a ma esti győzelmet, de a továbbjutást is illeti, mivel keretük eléggé tapasztalatlan a svájciakéhoz képest, illetve az odavágó eredménye miatt is. Vitesse-nek sikerült egy román csapatot legyőznie a hivatalos mérkőzései során, összesítettben 5-3-ra verték Gheorghe Hagi csapatát, a Viitorul Constanta-t, így folytathatták útjukat az Európa Liga play-off-jai felé. A dolgok nagyon bonyolódni kezdtek a holland csapat számára, mivel megpróbálták megváltoztatni a játékrendszert a svájciak ellen, és meg is itták ennek a levét a meccs végén, amikor kikaptak 0-1-re, így frusztráltan indulhatnak Svájcba. A bajnokságban 5-1-re verték Groningen-t, ami jót tehet a hollandok moráljának, akik megpróbálják megfordítani az eredményt.

Mindkét csapat inkább a támadásra koncentrál, így egy olyan tippet választottam, mely a gólokra irányul, és nem az egyik vagy másik csapat győzelmére, mivel egyikük játéksa sem annyira következetes, hogy a győztest meg lehessen tippelni. Úgy gondolom, legalább 3 gólt láthatunk ma este, és mindkét csapatnak megvan az esélye a gólszerzésre.

Tippek Basel – Vitesse

  Mindkét csapat gólt szerez – Szorzó 1.70 a CampoBet -en

  Több mint 2,5 gól – Szorzó 1.80  a CampoBet  -en