Foci tippek: Fc. BARCELONA– LEVANTE U.D, Spanyol Kupa – 2019.01.17

Foci tippek – Barcelona – Levante – Spanyol Kupa – 2019.01.17

Miután kedden a Valencia sikeresen megfordította a nyolcaddöntő odavágójának eredményét, a Barcelona ugyanerre készül a Nou Camp-on csütörtök este a Levante ellenében. A mérkőzést 21:30-kor kezdik, a fogadóirodák, pedig minimális szorzót adnak a hazai együttes továbbjutására, mindössze 1.10 a Unibet oldalán.

Related image  Barcelona – Levante – ponturi pariuri Cupa Spaniei – 17 ianuarie 2019

 Barcelona
Az bajnokság őszi fordulóját az 1. helyen zárta, 5 ponttal a 2. Atletico Madrid előtt. A bajnokságban 6 egymásutáni mérkőzést nyert meg, az utolsót 3-0-ra hazai pályán az Eibar ellen. Luis Suarez kezdte és fejezte be a gólgyártást az Eibarral szemben, a második gólt Messi szerezte.
Umititi, Rafinha, Sergi Samper és Vermaelen még mindig sérültek.

 Levante
23 ponttal a bajnokság 12. helyén áll, pontegyenlőséggel a 11. Valenciával. Utolsó mérkőzését a Wanda Napolitano-n elveszítette az Atletico Madriddal szemben (1-0), amely meccsen nagyon jól védekezett, az egyetlen gól egy vitatható 11-es rúgásból született.
Az első találkozón Cabaco és Mayoral rúgták a gólokat, mindkettő az első 20 percben született.
Luna sérülés miatt nem játszhat ezen a mérkőzésen.

Szorzók Barcelona – Levante

Tipp Barcelona – Levante
Azt hiszem, hogy a Barcelona megpróbálja majd hamar lezárni a továbbjutás kérdését, így már az első félidőben 2 gólos előnyre tehet szert, hogy a második félidőben majd inkább az eredmény megőrzésére figyeljen. Ebből kifolyólag úgy gondolom, hogy a második félidőben kevesebb gólt láthatunk majd és a kevesebb mint 3 találatnak nagyon vonzó szorzója van, ugyanakkor jó eséllyel be is jöhet.
A hazaiak edzője kevés alapjátékost fog szerepeltetni, ami okból kevesebb gól fog születni, mint amire számítanánk, ahogy az a bajnoki találkozójukon is történt.

  Tipp: kevesebb mint 2.5 gól a második félidőben @ szorzó 1.58  az Unibet -en@. Fogadj most!

Katt IDE és tedd meg az Unibet tippet egy 20.000 forint értékű bónusszal!