Foci Tippek: Fc. BARCELONA – Fc. SEVILLA, La Liga-2018.10.20

Foci tippek: Barcelona-Sevilla-La Liga-2018.10.20

20:45 órával kezdődően, a “Camp Nou” megnyitja kapuit, ahol a Barcelona találkozik Sevilla csapatával. Az izgalom garantált.

   

 Barcelona
Nem kétséges, hogy Barcelona csapata a kedveltebb ebben a mérkőzésben, ahogyan a fogadó irodák is megjosólják. Az igazság az, hogy jobb csapat és előnyt élvezz az otthoni pályán is, ahol sokszor a szurkólóknak döntő szerep jut.
A “blaugrana” második helyen áll a La Ligában, egyenlő számú ponttal Atletico Madriddal, egy ponttal a nagy ellenség Real Madrid főlőtt valamint egy ponttal lemaradva Sevilla csapatától.
Az eddig lejátszott nyolc mérkőzés alatt, Ernesto Valverde csapatának 15 pontot sikerült szereznie négy nyereség és három döntetlen alkalmával, egyszer szenvedtek vereséget. A nyolc mérkőzés során 19 gólt sikerült lőnijük, tizzel kevesebbet pedig kapni.
Barcelona csapata kellemetlen helyzetben találja magát, hiszen az előző négy spanyol bajnókságban játszott mérkőzés során nem sikerült győzniük, melyből háromban döntetlent játszodtak, Valenciával, Girona és Athletic Bilbao csapatával, Leganes ellen pedig vereséget szenvedtek.
A hazai csapattól hiányozni fognak Samuel Umtiti és Thomas Vermaelen, mindkettő megvan sérülve.
Lehetséges felállás: Ter Stegen-Alba, Lenglet, Pique, Sergio Roberto-Arthur, Busquets, Rakitic- Coutinho, Suarez, Messi.

 Sevilla
Sevilla a kisebb esélyekkel látott csapat, ahogy ez normális is, hiszen idegenben játszik egy sokkal jobban értékelt csapat ellen.
A “fehér-piros” csapat meglepően jól kezdte az idéni bajnókságot, mivel olyan csapatok előtt helyezkedik a ranglistán mint Barcelona, Real Madrid vagy Athletico Madrid.
Sevilla csapatának 16 pontot sikerült szerezni, nyolc mérkőzés alatt ötször nyertek, egy dőntetlent játszodtak, kétszer pedig vereséget szenvedtek, ezalatt 18 gólt sikerült rúgnijuk, tizzel kevesebbet pedig kapnijuk.
Az utolsó négy spanyol bajnoksági mérközésben, Pablo Machin csapata csak győzelmeket aratott, legyőzvén Levante, Real Madrid, Eibar és Celta Vigo csapatát, akik ellen nem kevesebb mint 14 gólt lőttek.
A vendégek csapatánál nem lehet számitani Gonalos és Amadou játékosokra, mindkét megvan sérülve.
Lehetséges kezdő: Vaclik- Gomez, Kjaer, Carrico – Arana, Vazquez, Banega, Navas – Sarabia – Silva, Ben Yedder

Szorzók Barcelona – Sevilla

Tippek Barcelona – Sevilla
Ebben a mérkőzésben góltlővőre hivatkozzom, és a célzott, mint várhatni lehetett, Lionel Messi, a katalánok legjobb játékosa, egyesek szerint pedig a világ legjobb fotbalistája.
Az argentin játékos nagyon jól szerepel Sevilla ellen, hiszan La Ligában játszott mérkőzésekben 24 gőlt rúgott, valamint az összes 34 találkozásban minden ligában 31 góllal büszkélkedhett.
Várható lehet, hogy a tizes számú játékos jól teljesitsen, hiszen az utóbbi két mérkőzésben három gólt rúgott, kettőt Tottenham, egyett pedig Valencia ellen. Ezt a nap fogadásának lehetne nevezni. hiszen nagy esély van a sikerre, és a szorzó is nagyon vonzó.
Barcelona – Sevilla
   Tipp: ‎Luis Alberto Suarez Diaz lő minimum 1 góltSzorzó  1.45 a CampoBET