Foci Tippek FC Barcelona - Atlético Madrid - 2020. június 30. 22:00

Foci Tippek FC Barcelona – Atlético Madrid – 2020. június 30. 22:00. Megbízható tippmix tippek, ingyen tippek, napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb. A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legj. Exkluzív üdvözlő csomagodat!

Foci Tippek FC Barcelona - Atlético Madrid - 2020. június 30. 22:00

A két csapat az elmúlt 3 évben hatszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a FC Barcelona csapatának kedvez (8:5).

Ebből a csapatok háromszor játszottak a FC Barcelona stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a FC Barcelona csapatának kedvez (5:3).

Az elmúlt fél évben a FC Barcelona kétszer nyert hazai pályán, ezzel minden meccsét megnyerve. Az elmúlt fél év mérlege szerint az Atlético Madrid kétszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent. A statisztika alapján a FC Barcelona sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Spanyol Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a FC Barcelona 7 győzelmet könyvelhetett el. A vendég csapat, az Atlético Madrid pedig idegenben kétszer nyert, háromszor játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Tehát a FC Barcelona jobban szerepelt.


Az elmúlt egy évben a FC Barcelona olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. az Athletic Bilbao, a Getafe vagy a Real Sociedad. Az Atlético Madrid pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a FC Barcelona, a Liverpool vagy az Osasuna. Az Atlético Madrid erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.
Az elmúlt egy évben a FC Barcelona olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. az Atlético Madrid. Az Atlético Madrid gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Leonesa. A FC Barcelona csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Foci Tippek

Mindkét csapat gólt szerez – SZORZÓ 1.86

BÓNUSZ & FREEBET

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése. A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is. Mai meccsek- A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.

Online Fogadóirodák Listája 2020 Online Fogadóirodák Listája 2020 

Sportfogadó oldalak az https://ingyentippek.com/ weboldalon naponta megtudod a legfontosabb információkat a sport világából, legjobb ajánlatokat, úgy a foci világából, mint más sportágakbol tenisz, kosárlabda, kézilabda stb.  A már jól ismert szlogen “online mindig egyszerűbb” tökéletesen érvényes a sportfogadás esetén is, mivel az internetes fogadás rengeteg előnnyel jön. Otthonod kényelmében játszhatsz, vagy akár ha úton vagy, mivel az online irodák minden készülékről könnyen elérhetők, úgy speciális aplikaciokrol, mint egyszerűen a böngészőből is.

120% ÜDVÖZLÖ BÓNUSZ 50000 HUF-ig

120% ÜDVÖZLÖ BÓNUSZ 50000 HUF-ig