Foci Tippek: EINTRACHT FRANKFURT – LAZIO, Európa Liga– 2018.10.04.

Foci tippek – Frankfurt – Lazio – Európa Liga– 2018.10.04.

Csütörtök este 21:00 órától kezdődik a Franfurt – Lazio összecsapás az Európa Liga H csoportjának 2. fordulójában. Mindkét csapat tökéletesen kezdett, ezért látványos játékra számíthatunk. Olvasd el a teljes cikket, ahol megtalálod a tippeket és fogadhatsz a CAMPO BET -n.

       

 Eintracht Frankfurt
Jól kezdte az európai kupaszereplést a Frankfurt, idegenben tudták legyőzni a Marseillet, 2-1-re. Jelenlegi mérlegük elég hullámzó, mivel az elmúlt 5 mérkőzésből, 2 győzelmük, 1 döntetlenjük és 2 vereségük van. Jetro Willems eltiltását tölti, őt Simon Falette fog helyetesíteni. Öszzesen nem kevesebb mint 8 játékos fog hiányozni, sérülés vagy eltiltás miatt. Sebastien Haller az előző mérkőzésen nem játszott, hogy különösen pihent legyen erre a találkozóra.
Lehetséges kezdő (4-3-3): Trapp – Falette, Abraham, Ndicka, Costa – Guzman, Torro, Hasebe – Kostic, Haller, Gacinovic

 

 Lazio
A Lazio is jól kezdte a kupaszereplést, hazai pályán 2-1-re verte az Apollont. A rómaiak, a legutóbbi 5 mérkőzésből 4 nyert és egy vesztett meccset jegyeznek. Jordan Lukaku és Stefan Radu sérülés miatt nem utaznak a kerettel. Silvio Proto azonban a csapat tagja volt az előző fordulóban és valószínű, hogy ezúttal is ott lesz. Thomas Strakoshat pedig a bajnokságra tartogatják.
Lehetséges kezdő (3-5-2): Proto – Bastos, Acerbi, Caceres – Basta, Murgia, Badelj, Milinkovic-Savic, Durmisi – Caicedo, Alberto

Tippek: Frankfurt – Lazio

Ez a találkozó sorsdöntő lehet a csoport elsőségért folyó harcban. A Franfurt túl van már a legnehezebbnek vélt francia kiszálláson, ahol 2-1-re verte a Marseillet. A Lazio komolyan megszenvedett otthon az Apollon ellen, igaz az edzőnél a bajnokság fontosabb.
MIndkét formáció sok gólos mérkőzéseken van túl. A frankfurtiak legutóbbi 5 mérkőzésén mindkét fél betalált, ugyanez az eset történt a Lazioval is az elmúlt 4 fordulóban.
Ezt a tényt figyelembe véve, úgy hiszem, hogy egy látványos játékra számíthatunk és nagy esély van arra, hogy mindkét félidőben gólt láthatunk.
Frankfurt – Lazio
  Tipp: Rúgott gól mindkét félidőben @ Szorzó  1.70  a CAMPO BET    -en

 

Powered by Live Score & Live Score App